![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12080
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şeytanlı pijama partisi
arkadaşlarımı ewe çağırmıştım annem we babamda dışardaydılar.aramamızda dedikodu yapıoduk işte.bir anda elektrikler kesildi.biraz korktuk önce yatalım die düşündük ama hiç birimizin uykusu yoktu bi arkadaşım dedi ki birbirimize korkunç hikayeler anlatalım dedi.bizde tamam dedik bi tane mum yakıp anlatmaya başladık.hepimiz çok korkmuştuk we çok uykumuz gelmişti hepimiz yattık.gece su içmeye kalktım we o sırada salonun ışıkları yanıp sönüyordu bende içeri baktım hiç kimse yoktu tam odaya giriyordum salondan sesler geldi we yine baktım ışıklar kapalıydı we ışıkları açtığımda içerisi darmadağandıbi adam wardı mavi gözlü anlatılanların etkisiyle ayaklarına baktım we tersti o korkuyla çığlık attım we arkadaşlarım yanıma gelip o manzarayı görünce onlarda çığlık attı we annemler geldi.ama bir anda o adam kaybolmuştu we annem orayı bizim dağıttımızı we de adam falan oladıını söledi.we bize derhal yatmamızı söledi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|