![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün Temel eve gelir.Karısı Fadimeye:
Beni yarun saat 7de uyandur,demiş.Fadime: Saat bozuktur da.Ne yapacağuz?deyip düşünmeye başlamışlar. Fadime: Hah!Benum saat tam 7de çişum gelir.Seni uyandururum,demiş. Sabah uyanıp hemen yola çıkmışlar.2 saat yürü |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kral Tv in sarışın, prezentabl vjlerinden biri proğramında:
-"Bana ne kadar değer biçersiniz yani benimle evlenmek için ne kadar başlık parası verirsiniz?" diye soruyor, ağzını yayarak... Telefona bağlananlar: -"milyarlarımı, evimi, arabamı, varımı,yogumu,herşeyimi diye sayıp döküyor.. Orta yaş civarlarında bir amca arıyor, -"150-160 milyon lira veririm" diyor. Sarışın vj şaşkın, değer kaybının nedenini soruyor.. -"Sen aşağı yukarı 50-55 kilo çekersin" -"Eeeee!" -"Eeeeesi.. Kaşarın kilosu da üç milyon lira civarında.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Amerikada adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar.
- Ne var, ne olmuş acaba? - Teröristler Bushu yakaladılar... eğer 1 milyar dolar verilmezse üstüne benzin döküp yakacaklarmış. - Haa, şimdi anladım bu trafiği... - Ya işte onun için herkesten biraz yardım topluyoruz. - İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? - Yaklaşık olarak 5er litre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İki adam yolda giderken eski bir gaz lambası görürler ver tekme atarlar. Lambanın kapağı açılır ve içinden bir cin çıkar. Bu sayede serbest kalan cin adamlara bir iyilikte bulunmak ister ve herbirine üçer adet sihirli yumurta verir sonra adamlara söyle der:
- Bir isteğiniz olduğu zaman önce yumurtayı kırıp sonra dileğinizi söyleyin ve anında gerçekleşir. Yumurtaları alan adamlar heycanla ayrı ayrı yönlere koşarak giderler. Altı ay sonra bu adamlar yine karşılaşırlar. Biri cok zengin olmuştur,diğerinde ise hiçbir değişiklik olmamıştır. Zengin olan diğerine yumurtaları ne yaptığını sorar. Diğeride başlar anlatmaya: - Senden ayrıldıktan sonra yumurtalardan biri elimden düştü ve kırıldı aha şimdi *arrağı yedik der demez her taraftan *arraklar gelmeye basladı, sonra ikinci yumurtayı kırdım ve bütün *araklar gitsin dedim. Diğeri sormus: Peki üçüncü yumurtayı ne yaptın - Ne yapayım, kendi *aragımı geri cağırdım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki diyor. Rahip soruyor: -Neden ona o.... çocuğu diyorsun? -Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor. Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş: -Böyle mi? -Evet! -Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım! -Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor. Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -Böyle mi? -Evet! -Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez. -İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni. Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor; -Böyle mi? -Evet diyor yeniden rahibe. Rahip: -Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil. Rahibe bu sefer bağırıyor: -Ama o AİDSliymiş. -Vay o..... çocuğu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kral Tv in sarışın, prezentabl vjlerinden biri proğramında:
-"Bana ne kadar değer biçersiniz yani benimle evlenmek için ne kadar başlık parası verirsiniz?" diye soruyor, ağzını yayarak... Telefona bağlananlar: -"milyarlarımı, evimi, arabamı, varımı,yogumu,herşeyimi diye sayıp döküyor.. Orta yaş civarlarında bir amca arıyor, -"150-160 milyon lira veririm" diyor. Sarışın vj şaşkın, değer kaybının nedenini soruyor.. -"Sen aşağı yukarı 50-55 kilo çekersin" -"Eeeee!" -"Eeeeesi.. Kaşarın kilosu da üç milyon lira civarında.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() imandaki denizciler liman kahvesinin kö?esinde oturmu? maceralar?n? anlat?yorlar neyse kemal kaptana s?ra gelmi? ba?lam?? anlatmaya bir gün demi? gemim bat?yordu gemim su alm?? herkes bo?ulacak ne yapabilirim dedim hemen güverteye ç?kt?m bi s?çt?m bi ada oldu mürettebat yolcular hepsi üstüne ç?kt? ve kurtuldu,tam o s?rada di?er masada oturmu? olan ha?met kaptan söze at?ld? oda maceram? dedi benim bir gün gemim bat?yodu mürettebat yolcular hepsi ba??r?yor bakt?m kara çok uzak görünmüyor hemen indim güverteye yara?? bikald?rd?m çok uzaktaki karaya dayad?m herkes köprü niyetine üstünden geçip kurtuldu deyince kemal kaptan atma lan o kadar büyük yarakm? olur deyince ha?met kaptan tekrar sözü al?r anca öyle büyük göün hakk?dan böyle marrak gelir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() temele arkadaşları demişki hiç grup sex denedinizmi demiş temel de hayır demiş deneyelimmi demişler ve anlaşıp dört erkek dört bayan grup yapmak için bi yere giderler arkadaşları derki temele ışıgı kapatıpbaşlayalım der ve son ra başlarlar derken aradan bikaç dakika gecmeden temel ışgı yakar arkadaşları temele neyapıyorsun bu işler karanlık ta olur der ve ısrarla ısıgı kapatırlar ve aradan yine bi kaç dakika gecmeden yine temel ışıgı yakar arkadaşları yine temele minnet rica yalvarırlar temel yine ışıgı kapatır ve devam ederler ve yine temel ışıgı acar bu defa arkadaşları sinirle bagırırlar temele buiş aydınlıkta olmaz sen ne yapıyorsunderler ve temelde derki ulan başlatma karanlıgınada aydınlıgınada sabahtan beri elledigimiz iki meme yedigimiz yarragın haddi hesabı yok be
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() bİr GÜn Sosyal Dersİnde Hoca, KadeŞ SavaŞini Anlatirken Bİr ÖĞrencİyİ Kaldirir.
Hoca:sÖyle OĞlum KadeŞ SavaŞini Kİm YapmiŞtir. ÖĞrencİ:vallahİ Bİllahİ Ben Yapmadim Hocam. Hoca Kizar Ve DiŞari Çikip Sinifin Matematİk Hocasini Bulur Ve:hocam Bu Sinif Benİ Delİ Edecek ÖĞrencİye KadeŞ SavaŞini Kİm Yapti Dİye Soruyorum Ben Yapmadim Dİyor,anlamadim Gİttİ. Mate.hocasi:hocam Bu Çocuklar YapmiŞlardiysa Yapmadim Derler.hoca Çilgina DÖner Ve MÜdÜrÜn Yanina Gİder Ve Anlatir:mÜdÜr Bey Şu Sinif İle Mat.hocasi Delİmİdİr Nedİr.ÖĞrencİye KadeŞ SavaŞini Kİm Yapti Dİyorum Ben Yapmadim Dİyor,hocasina Soruyorum Bu Çocuklar YapmiŞlardiysa Yapmadim Derlerİdİyor. MÜdÜr:hocam Sİz Caninizi Sikmayin Ben Şİmdİ Mİllİ EĞİtİm BakanliĞina Telgraf Çekerİm KadeŞ SavaŞini Kİm Yapti Dİye ÖĞrenİrİz.hoca MÜdÜrÜn SÖyledİĞİ Laflara Dayanamaz Ve Oracikta Bayilir Ve Ayildiktan Sonra MÜdÜrden 1 Hafta İzİn İster.1 Hafta Sonra Mİllİ EĞİtİm BakanliĞindan Cevap Gelİr:İŞlerİmİzİn YoĞun OlduĞundan KadeŞ SavaŞi ErtelenmİŞtİr,bİldİrİnİz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün adamın biri arkadaşıyla kavgası sırasınada arkadaşına su aygırı der.Adam bir kaç yıl sonra adamdan şikayetçi olmak üzere mahkameye başvurur ve bu adam bana su aygırı dedi der hakim ne zaman ve neden dedi der.Adamda bundan 3 yıl önce kavga ederken der hakimde oğlum aradan 3 yıl geçmiş sen neden daha yeni şikayet ediyorsun der.Adamda hakim bey ben su aygırının ne anlama geldiğini yeni öğrendim der.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|