![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Google'ın, kullanıcıların girdiği tüm internet siteleri ile gönderdiği tüm e-postaların kaydını tutarak, e-postaların bir kopyasını sakladığı ortaya çıktı. İngiliz The Times gazetesinin sayfalarında geniş şekilde yer verdiği habere göre, Microsoft'un elektronik posta hizmeti 'hotmail'in en büyük rakiplerinden olan e-posta servisi Google'ın Gmail'i kullanılarak gönderilen her elektronik postanın bir kopyası şirketin sunucularında saklanıyor. Google yetkilileri, bu durumun reklam uygulamaları için kişinin eğilimlerinin belirlenmesi amacı taşıdığını söylüyor. Bedava olan Gmail kullanılarak gönderilen her elektronik postayla birlikte, şirketin belirlediği bazı reklamlar da gönderiliyor.
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() vay be adamlar bir hizmet sunuyorlar ama öyle ama böyle senden karşılığını alıyorlar yani
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 8546
İtibar Gücü: 1425
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() valla gmail var ama ole duruo hergun bir sürü mail gelio reklamla ilgili hiçde mail atmadım gmailden gerci alsalarda nolur ki elin gevuru bizlemi uğrascak
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
adam gibi yap.....! bu ne rezillik....! ama beni en çok üzen şu uzerimize sinen umursamazlık boşver ya halleri yazık oluyor bu milletin silkelenme zamanı artık geldi....!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 8546
İtibar Gücü: 1425
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() dostum google ın işi yok gelip benim maillerimi okucak!!!!
okusa bile eline ne geccek
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2208
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() herkezin farklı yapı ve karakterleri var herkez farklı msj çekiyor ilerde bu mailleri bize karşı kullanmayacakları meçul zahten bazı haberlere görede bu 2 haftadır olan spam saldırısının bu gmail tarafından gönderildiği söyleniyor . doğruluk payıda var çünkü tüm maillerime spam geldi birtek gmaile gelmedi
![]()
![]() |
#7 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 29 Times in 12 Posts
Üye No: 5808
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1510
Rep Derecesi :
|
![]() Kanka sağolasın Özele girmelerine neden izin veriliyor anlamıyorum bea !
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2154
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bide ****ler güvenilir sanmamız için gmaile spam süzgeci koymuşlar ben bidaha bu gmaili kulanırmyım
![]() |
#9 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 76 Thanked 74 Times in 30 Posts
Üye No: 5666
İtibar Gücü: 1611
Rep Puanı : 4310
Rep Derecesi :
|
![]() kardes sağol kilit bir konu...güvenliğimiz hiç bi yerde yok zaten
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() ya tutupta adamlar neden bnm mailime bakan diyen arkadaslar icin soyluyorum 1 tane şifre gönderdiler sana mail ine sana lazım olan 1 sifre ve onu kullanio orada calısan 1 personel o zaman napcaksınız ?
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dikkat dikkat " diyorsun, söyle ben nefer miyim | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2007 10:10 AM |
dikkat dikkat arkadaşlar bilgisayarını seven baksınn | watican_666 | Eskiler (Arşiv) | 16 | 12-06-2006 05:15 PM |
bak şu köpeğe... + 18 dir dikkat +18dir dikkat +18 | ZumruduAnka | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-14-2006 02:04 PM |
E-mailiniz kopyalanıyor | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-07-2006 11:52 PM |