![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1523
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir hayaldi kurduğum..
Sadece sana kurulu bir hayat, bir zaman dilimi… Ol(a)madı! Düşünmeyi unutmak istiyorum şimdilerde… Her harf ‘sen’ olmak adına beynime yerleşiyor… Bense istemiyorum.. Hiçbir kelime, hiçbir cümle… Olmuyor ! Alıyorum kalemi elime, beynimi işgal eden tüm harfleri bırakıyorum satırlara… Önce, sallanıyorlar kalemimin ucunda… Sonra, düşüyorlar gelişi güzel satırlarıma.. Tek hamle, bin kelime gözlerimde… Her biri çok ağır, taşınmıyor anlamaya çalışmadan ! Dört yanım çığlık… Harfleri unutmak, Kelimeleri birer birer aklımdan, bilinmezliğe sürüklemek.. Boşlukta dolaşmak istiyorum ! Olamıyor ! Seviyorum, seviyorsun, seviyor ! Bir duygu, bir çelişki… Ben seviyorum ‘düş’ gibi.. Sen seviyorsun ‘hayal’ gibi… O seviyor ‘masal’ gibi… Sevmek ? diyorum sessizce… Düşlerime hapsediyorum duygularımı..Seviyorum, sevdikçe düş’üme saplanıyorum ! Hayal kurar gibi seviyorum senli düşünceleri..Bir masal oluyorsun, kelime kelime içimde büyüyen…Susuyorum sensizliğe.. Sadece sen, bir hayal ve ben… Yani ‘sevmek’ bende ki ‘sen’… Susuyorum, susuyorsun, susuyor… Bir istek, bir eylem… Ben susuyorum ‘yalnızlık’ gibi… Sen susuyorsun ‘hüzün’ gibi… O susuyor ‘acı’ gibi… Susmak ? diyorum korkarak… Haykırıyor içim..Yalnızlığa bürünüyor tüm sesler…Acıtıyor suskunluk, hüzünü.. Kelimelerim saklanıyor kendinden… Boğuluyorum bukadar sessizlik içinde ! Seviyorum; ‘düş, hayal ve masal’... Susuyorum; ‘yalnızlık, hüzün ve acı’... Ve gidiyorum; Yalan misali…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sesim kısık,
Ellerim titrek, Gözlerim donuk... Gücüm yalnız kendime yeter, Her saniyem bir öncekinden beter, Sen tek tesellim yanımda ol yeter... Sözlerim manasız, kelimelerim anlamsız, Suretlerim kayıp, siluetlerim silik, Karamsarlık çökmüş yüreğime, Ve sen, Tek aydınlığım destek ol bedenime, Muhtacım kollarına, ver elini ellerime... Susuzluktan kurumuş dudaklarım, Ağlamaktan şişmiş gözlerim, Bileklerimden damlayanlar kan, Yalnızım... Yüreğimin derinlerinden haykırışlarım, Sana muhtacım... Haydi ver elini ellerime, Sar kanayan yaralarımı sözlerinle... Umudumun adı sen, Sende beni koyup gitme, Ver elini ellerime... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kız sen burda yeni misin peki leyla nerde
hani çekirdek gözlüm örümcekten korkan kim ulan beni herkes tanır git patronuna sor elektrikçi ihsan dedin mi içkide üstüme yoktur leyla güzel kızdı ben böyle göz görmedim sen de güzelsin bak omuzların mesela biz elektrikçi kısmı karanlıkta güreşiriz ölüm tellerde ıslık çalar gözümüz pektir saçların kendinden mi sarı boyadın mı öyle örtülü bakma içimi karıştırıyorsun buranın tesisatını biz yaptık cahit'le beraber düğmeye şöyle dokun süt gibi aydınlık cahit askere gitti bak leyla da gitmiş *******i uyku tutmuyor işin yoksa cigara iç yıldızlar boğazıma dizili inanmazsın dilsiz misin nesin bir şey söylesene istanbul'dan mı geldin yalnız mısın |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aykırı bir yaşamdı yaşadığı,
Benzemezdi kimseye sesizdi,sadece.... İşaretle anlatırdı. Aykırıydı benzemezdi kimseye, Sordum... Neden diye kacırdı gözlerini ,işarette yok. Dedimya alışmıştı özel olmaya ve sesiz kalmaya, Belki özel olması sesizliği değil yaşadıkları, Vurgun yemişti yüreğinin derinliğine . O gün sesizliği tercih etmişti, Özlem onun acı cekmesiydi. Sesizlik onun özgürlüğü, Sevgisi yediği vurgun.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün doğmadan
Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında İçinde bir iş görmenin saadeti Gideceksin Gideceksin ırıpların çalkantısında Balıklar çıkacak yoluna karşıcı Sevineceksin Ağları silkeledikçe Deniz gelecek eline pul pul Ruhları sustuğu vakit martıların Kayalıklarındaki mezarlarında Birden Bir kıyamettir kopacak ufuklarda Denizkızları mı dersin, kuşlar mı dersin Bayramlık seyranlar mı dersin, şenlikler cümbüşler mi Gelin alayı, teller, duvaklar, donanmalar mı Heeeey Ne duruyorsun be at kendini denize Geride bekleyenin varmış aldırma Görmüyor musun her yanda hürriyet Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol Git gidebildiğin yere |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|