![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şu anda öğle bir şey hissetmeliyim ki
seninle birlikte… Bütün anılarımın tazelenmesi gerek, bütün rüyalarımın gerçekleşmesi gerek, bütün zevkleri tatmam gerek… Şu anda ögle bir şey hissetmeliyimki en güzel yerini öptüğümde duygularım kabarması gerek; baglanmalıyım; kilitlenmeliyim sana, sarmaş dolaş birleşmeliyiz, öpmeliyim doyasıya seni... Şu anda öğle bir şey hissetmeliyim ki, hislerimin ne olduğunu düşünmeden senin bana teklif etmen gerek, senin bana açman gerek, istekli ve arzulu bir duyguyla… Şu anda öğle bir şey hissetmeliyim ki, dünyada hiçbir kimsenin hissetmediği hiçbir kimsenin anlayamadığı hiçbir ikilinin tatmadığı bir zevk olmalı senin bana delice aşkını itiraf etmen gerek hiç ummadığım bir anda senin dudaklarından hiç duyulmamış kelimelerle… Şu anda öğle bir şey hissetmeliyim ki, seninle birlikte Doyasıya sevişmek sarmaş dolaş delice hissetmek birbirimizi ölümüne uzanmak öğlece sabahın erken saatlerinde yatağımızda Şu anda seninle birlikte öğle bir şey hissetmeliyim ki kimsenin aklının ermeyeceği bir şekilde ayrılmak birbirimizden bir daha hiç görmemecesine uzaklaşmak bu duygulardan anılarda bırakmak bütün yaşadıklarımızı kokunu bile anmadan unutmak birbirimizi bütün bu zevkleri tattıktan sonra unutmak seni akıl almaz bir şekilde…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|