www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-15-2007, 09:54 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1618
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan Abdullah Gül'ün yüzünde güller açtı /15 Ekim

Dün İstanbul'da kızı Kübra Gül'ü evlendiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün mutluluğu her halinden belliydi.

Düğünden fotoğraflar için tıklayın

Düğün töreninde Cumhurbaşkanı Gül ve dünürü Abdullah Sarımermer birer tebrik konuşması yaptılar. Sarımermer, "Tören bitiminde belki hepinizle tokalaşamayacağım. Rahatsızlığım var. Doktorum müsaade etmedi. Beni maruz görün. Sağolun, varolun" dedi. Ardından da Cumhurbaşkanı Gül mikrofonu aldı. Duygulandığı gözlenen Gül, "Ben burada cumhurbaşkanı olarak bulunmuyorum. Bir baba olarak bulunuyorum. İçinizde bir çok insan bu mutluluğu daha önce tatmıştır. Biz ilk kez tadıyoruz. İlk çocuğumuzu evlendiriyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Sağolun, varolun" dedi.
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:02 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.