![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8763
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İngiltere’de yaşayan 33 yaşındaki Selin Tamtekin’in "Deniz Goran" müstear ismiyle yazdığı ve bir genç kızın orta yaş ve üstündeki kişilerle yaşadığı aşk maceralarını anlattığı "The Turkish Diplomat’s Daughter" (Türk Diplomatın Kızı) adlı kitabı, Londra’da "Ekim ayının en umut vaat eden kitabı" seçildi.
İngiltere’de ay başında piyasaya çıkan anı-roman tarzı kitap için Mayfair’deki Maddox Arts Sanat Galerisinde düzenlenen tanıtımda konuşan yazar Selin Tamtekin, kitabının İngiliz eleştirmenler tarafından "ayın en umut vaat eden kitabı" olarak gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selin Tamtekin, "Ben sanat değeri öne çıkacak bir kitap yayımlamak istedim. Kitabın sanat değerinin öne çıkacağından emin olduğumda Türkiye’de de yayımlamayı düşüneceğim. Şu an bunun için erken olduğuna kanaat getirdim" diye konuştu. Tanıtım resepsiyonuna, yazar Danny Moynihan ve tasarımcı Nicky Haslam gibi Londra’nın ünlü simalarının yanı sıra 400 civarında davetli katıldı. Bookseller dergisine kapak olan kitap, Almanya, Hollanda ve İsveç’ten de yayınlama konusunda teklifler aldı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|