![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İçimden çok şey geçiyor, haykırmak istesemde delice;
sessiz kalıyor sessiz çığlıklarım, Yırtsamda kendimi, dünya duymaz olur, Kördür vahşetin görmez yüzünü, Beklemekten sıkıldım, yeter artık Kahroluyrum Türk'lüğümden utanıyorum. Kalmam artık seyirci, bekle beni Türkmenim Sen benim damarımdanda yakın kardaşım... Medeniyet denilen tek dişli zalim; El koymuş Türkmen yurduna, Beş milyonu inkar eder, Yerlerinden, yurtlarından sürgün İki peşmerge ***ine, ülke emanet Sahipsiz buldular,cibiliyetsiz talan eyler, Namusuma göz dikenler aynı yüzler, Ben yine sessizim, yine sefil Muhtaç olduğum kudret Damarlarımdan akmaz, Yurdumun yanında yurt derler, Musul'dan, Süleymaniye bizim derler Türkiye uyan Diyarbakırda gözler Ben yine sessizim, yine sefil Muhtaç olduğum kudret Damarlarımdan akmaz. Uyan Türk'ün evladı, Sessiz kalma , gör yaşanılanları Yurduna sahip çık, kükre ve kendine gel, Cumhuriyette gidiyor elden, Yarından yakın, Ben yine sessizim yine sefil, Muhtaç olduğum kudret , Damarlarımdan akmaz. Dünya yanlıştasın uyan artık, Sükunun bende saklı, Güneşin doğuda doğar, Batı hep söndürür, Türk'e kefen biçenin, ölümü çok yakın Tarihe bakda, mazimde bul kendini Ben Türküm, kışkırtma Yurtda sulh olmazsa inan Cihanda bulur zülum Kerküklü Tükmende benim; Altay ovasında, kır atını koşturanda Tuna boyunca yüreğim çağlar, Ben Türk'üm ; unutma sakın Güneşin benim, ayında ben Ufkunu karartma istersen Kerküklü Türkmenim'i ağlama Dünya yağmurları yağdırma bana
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|