![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün batışı gittin
Tüm umutlarım peşinde Hayal gibi, düş gibi usulca Rıhtımda öyle kalakaldım O köhnemiş kaderimle İçimde martı çığlıkları Gözlerim kan, yüreğim kan Akşam vapurları geldi gitti İnsanlar akşam yorgunu Genç bir kız yol sordu Beşiktaş'tan geldi son vapurla İmrahor'a dosta gidiyordu Bir gülücük teşekkür yerine Kaybolup gitti kalabalıkta Yine kendimle kalakaldım Çığ gibi büyüdü acım Beni boğan yalnızlığım Sokaklar aktı aktı boşaldı Saat on gibi büsbütün Ölüm sessizliği her yerde Köşebaşlarında telaşlı Soluk soluğa koşuşan Akşam artığı birkaç insan Yürüdüm sahil boyunca Göz kırptı durdu karşıdan Beşiktaş'ın ışıkları Bana ah yine seni anımsattı Banklardaki gece aşıkları Neden gittin sanki Sen de olsaydın şu an sen de Gece gibi, mehtap gibi Çektiğim azap gibi Gönül tahtımda hükümdar Öyle zalim öyle zulümkar Yokluğun içimde sancı Yıllar oldu sen bana yabancı Bu sahil avutur durur beni Şu iskele yaşama hevesim Şu balıkçı tekneleri neşem Baktığım gördüğüm her şey sen Bana getirir seni esen meltem Seninle dolu karanlık gecem Hayal dolu düş dolu varsın Karanlık, sonsuzluk gibi İçimde tükenmeyecek kadarsın...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|