![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Soğuk iliklerime kadar işliyor
Hatta alyuvarlarıma kadar Hasret ateşinde olmasa vallahi Bu soğuk dondur beni Üşüyen ellerimi hohluyorum fayda etmiyor Sigaramın ateşinde ısınmaya çalışıyorum Faydasız faydalar Sonra dağlara bakıyorum Her yer bembeyaz her yer kar Yalnız gece karanlık gece korkunç Karanlık saçların gibi Yalnız dağlarla da küskünün Saçların gibi Dağlar bana soğuk getiriyor düşman getiriyor Daha geçenlerde bir şarjör attım üstüne İsmini yazdım kurşunla Sonra dalıyorum uzaklara Düşmanımın gözüne dağlara Bir ses duyar gibi oluyorum Düşüncelerim dağılıyor irkiliyorum Bakıyorum etrafa kimseler yok Yumruklarımı sıkıyorum hıncımdan öylesine Üşüyen ellerimle karın üstüne ismini yazıyorum Kararsızlığımı ortaya koyup siliyorum Hepsini Rüzgar ıslıklarıyla seviniyor yalnızlığıma Uzaktan gelen köpek sesleri dağıtıyor düşüncelerimi Sonra yine dalıyorum uzaklara inatsa inat Aslında sen bana çok yakınsın İşte şuradasın Uzatsam ellerimi tutacak gibiyim Ama açsam gözlerimi gideceksin biliyorum Açmıyorum işte bende gözlerim Ve birazdan güneş doğacak yalnızlığıma Üşüyen şakaklarımın üstüne Sanki beni utandırmak için vuracak alnıma ve şakaklarıma biliyorum güneşi sensiz karşılayacağım çünkü ben sensizim ve üşüyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|