![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8776
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kan Uykusu Kan uykusu Ali'ye kurdular pusu Dokunmayın yiğidime Ondaki şehit uykusu Biri gider bini gelir Al kınalı koçlar gibi Bir ana ki evladına Uyan uyan uyan der Bir şehitki anasına Dayan dayan dayan der Ali düşmez namertlere Düşer kendi toprağına Yağmur olur Rahmet olur Çiçeğine yaprağına Ağlama baba şeref ağlamaz Bugün benim düğünüm var Hey anam hey Hilal vurmuş kanım üstüne Ağlama baba şeref ağlamaz Gayri ruhum bayraktır benim Dalgalanır vatan üstüne Yeşilırmağı Fırat'a Deniz'i Dicle'ye kavuşturur Erciyesi'i Ağrı'yla Kaçkar'ı Toros'la Mağden Dağı'nı Ulus Dağı'yla buluşturur. Bu Bayrak türküdür Baba Rizede Çay Isparta'da gül koku Aydın'da zeybek Erzurum'da dadaş türküler Antepte Şahinim Köroğlu'yum zulme karşı durmaya Dadaloğlu'yum Afşar ellerini yeniden kurmaya Ağlama baba Şeref Ağlamaz Neden Ay-Yıldız Nazlıdır Çünkü hep çocuktur bir yanımız Hep Al kınalıyız Şimdi Şehidim Anamın eline bırakılan boynu bükük künyeyim Yaralı bir Yurdum Yaşasam yine Mehmet'in oğlu Ali Olurdum Ağlama Baba Şeref Ağlamaz Özlediğinizde beni Künyemi kaldırın bayrağa doğru Al Şafaklarda yüzen Al Sancak Tadında Türküler söyleyin Ağlamayın Gönlünüz türkülerle dolsun Son Sözüm bu: Vatan Sağolsun! AHMET ŞAFAK |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|