![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8781
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zaman, kapanmayan bir musluktan damla damla damlıyor. Çöl, bir kum saatinden
dökülüyor dünyaya. Kuşlar hayat çırpıyorlar havada. Yankılar seslerini arıyorlar dipsiz uçurumlarda. Rüzgar tünüyor kuru ağaçların çatallanmış dallarına. Dokunduğumuz yerler omuz silkiyor varlığımıza. Açık adresimize gittiğimizde bulamıyoruz kendimizi. Kimse tarif edemiyor yolların düğümlenmediği yeri. Göğsümüzü kabartacak kadar parlak bir çirkinliğimiz var. Ödüllendirilsek yeri... Biri bir tufandan sözetse çınlıyor kulağımız. Çınlıyor geçmemekte direnen geçmişimiz. Zaman, bir kum saatinden telaş içinde dökülüyor dünyaya. Çöl, hep sırıtarak çıkıyor fotoğraflarımızda. Rayını kaybetmiş tren, artık bir divanedir. Bir yerde adım geçmiş, dönüp bakmışlar. Fısıltılarını birleştirip hakkında konuşmuşlar. Harflerine dokunup dürtüklemişler. Eğip büküp çekiştirmişler. Avuçlarında yuvarlayıp yumaklamışlar. Üfürüp savurup gereğinden fazla büyütmüşler. Kesip budayıp gereğinden fazla küçültmüşler. Lastik bir top gibi zıplatıp neşelenmişler. Topaç gibi çevirip döndürmüşler. Duvarlara çalıp sersemletmişler. Kucaklarına alıp şımartmışlar. Oynayıp oynayıp bir köşeye atmışlar. İşte böyle... Bir yerde adım geçmiş, dönüp bakmışlar. Burada hayatım geçiyor, dönüp bakmıyorlar. Dilin kilidi var, yazının kemiği yok! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|