![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ankara'nın Kazan ilçesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce, Cumhuriyetin ilanının 84. yılı anısına düzenlenen koşuya ilçedeki ilk ve orta öğretim okullardan değişik yaş gruplarındaki 150 öğrenci katıldı.
Yıldız bayanlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 4 kategoride düzenlenen koşular, şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yarışların startını Kazan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mahmut Ayhan verdi. Yıldız kızlarda İbrahim Bitik İlköğretim Okulu'ndan Gülseren Yılmaz, yıldız erkeklerde Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu'ndan Burak Aydın, genç kızlarda Kazan Çok Programlı Lisesi'nden Meryem Koçer, genç erkeklerde Kazan Çok Programlı Lisesi'nden Ali Kemal Afut kategorilerinde birinci geldiler. Kazan Şehir Stadında yapılan yarışlarda dereceye giren sporcuların ödülleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında verilecek. Kazan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mahmut Ayhan, yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisini düzenledikleri bu koşuyla öğrencilere sporu sevdirerek, Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkma bilincini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|