![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben, ben ile konuşurum
Konuştukça,düşünürüm İşte ben,bana diyorum Zavallının biriyim ben Yasalara,saygı duyan Emirlere,aynen uyan Garibana,kurban olan Zavallının biriyim ben Kaçakçılık,yapamayan Bankaları,soyamayan Vergi,yüzsüzü olmayan Zavallının biriyim ben Çantayı,alıp kaçmayan Kurşunu,dize sıkmayan Ortalığı,dağıtmayan Zavallının biriyim ben Tineri,bali çekmeyen Esrar,eroin içmeyen Karakollara,düşmeyen Zavallının biriyim ben İsmi,çetede geçmeyen Karla,zararı seçmeyen Vampir olup,kan içmeyen Zavallının biriyim ben Devlete,baş kaldırmayan Onu,bunu vurdurmayan Hiç kimseye,saldırmayan Zavallının biriyim ben Hazineden,yer kapmayan Kanunu,hiçe saymayan Gece kondu,kondurmayan Zavallının biriyim ben Af tan nasip,alamayan Çoğu kez,aş bulamayan Hırsız olup,çalamayan Zavallının biriyim ben Elektriği,saat tan Suyu,geçirdim sayaçtan Hep korkan,hukuktan haktan Zavallının biriyim ben Benden,olurmu vatandaş Kim bana,olur arkadaş Sende gel,sende vur kardaş Zavallının biriyim ben Yüzdüm,ahlak denizinde Yürümedim,it izinde Demeyen,olsun bizimde Zavallının biriyim ben Çalanlarla,çalamayan Vuranlarla,vuramayan Soyanlarla,soyamayan Zavallının biriyim ben Murat,derde deva arar Söylediği,neye yarar Anlamıyor,aç canavar Zavallının biriyim ben
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|