![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A gülüm
Aşk şerbetin içerek gönülden sevdim seni Sevmeyerek hançerle vurma güzelim beni Yıllar oldu, sakladın al yanakta buseni Olur mu bu kalpsizlik, söyle bana a gülüm Senin için başımı ateşlere atmışın Dayanılmaz aşkını hep kalbimde tutmuşum Manalı bakan gözden kanlı yaş akıtmışım Ebedi akmasını ister misin a gülüm? Kalpte temel bağlamış aşılmaz aşk sınırı Daha çok gencim amma, sanki hayatım yarı Ateşlendim, yanarım, seyrime dalsan bari Boşaltsan denizleri sönmez artık a gülüm. Kurduğum hayallerde bütün seni yaşattım Hiç farkında olmadan bu çılgın aşka çattım Gece rüyalarımda, dost göründün, aldattın Kara günde dost olmak istemedin a gülüm. Hiç aklımdan çıkmıyor,rüyamdaki gülüşün Unutulur şey değil, hayalimde duruşun Şu yaralı kalbime hançerleri vuruşun İnsafsızlık değil mi anla bunu a gülüm. Hayatın enginine dalıyordum rüyamda Mesut bir gün yaşayıp coşuyordum bu anda Bir cennet görüyordum, çevremde her yanımda O cennetin hurisi yalnız sendin a gülüm Bir motora binmiştik, giderken adalara Candan önem vermiştik, eski hatıralara Dünyalar versem azdır, o tatlı anılara O tatlı günlerimi unutamam a gülüm. Bitti tatlı anılar, uyandım,sona erdi Aşk denen viranede, baykuşlar ötüverdi Dermansız bir hastayım sebebi özlemindi Aşkından hastalandım gidiyorum a gülüm. Son yolcuyum göründe bakayım doya,doya Son olarak dalayım senle derin uykuya Eller sahip olmuşlar sendeki selvi boya Muradına ermeyen aşık oldum a gülüm emekli em. müdürü Şair Yusuf Değirmenci |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|