![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3246
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadaslar Baslıktada Dediğim Gibi Türküm Diyen Herkesin Seyretmesi Gereken Bir Flash Yapmanız Gereken 2 Sey war ;
1. Sadece Link' e Tıklamak.... 2. Sadece 10 Dk. nı Ayırmak.... Arkadaslar 10 Dk.yı cok görmeyip Seyredelim... İzle..
LÜTFEN Son düzenleyen: ๏๒รєรรเ๏ภ; 03-13-2006, 08:03 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
emree01 (03-15-2006), finsternis (03-22-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 15 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 2847
İtibar Gücü: 1432
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() rotary-rotaract-lion gibi klupler turkiyede ve diger ulkelerde "zengin" kesimin birbirlerine daha bagli olmalari icin ve de gostermelik yardimlar ve de organizasyonlarla kendilerini sosyal icerikli bir klup gibi gosterip, ulke genelinde kadrolasmaya ve de yayilmaya calisan gruplardir...
bunlara kucuk-ufacik "konsey"ler de diyebiliriz... bu hazirlamis olduklari slaytta ise turkiye tanitimini cok etkileyici bir sekilde yapmislar... ama etkileyecekleri kesim belli degil.. -bir acidan yabanci turist (dolar-euro=para) cekmek amaciyla hazirlanmis cok guzel bi arac... -bir diger acidan ise; ortada dolanan ve de her turlusuyle tepki toplayan "turkiyeyi ele gecirme planlarina hizmet icin yapilmistir... izlenirse gorulur ki; turkiye nin hristiyanlik icin ana rahmi kadar kutsal oldugu konusu slaytin %70'i kadar bir yer kaplar... bu da dünyayı yöneten adamların bile uyesi olduğu söylenen bush un bile uyesi olduğu söylenen hristiyan tarikatlarının tamm da istediği şeydir... türkiye hristiyanlar tarafından değerli kılınmıştır ve de türklere yakışmıyordur... türklerin elinden savaşla alamadılar, başka yollar deniyorlar... bu slaytta da turkiyenin, bir hristiyan cenneti oldugu soylenmek istenir kimisine gore... bunu izleyen konsey(kurtlar vadisindeki gibi dunya konseyi vardir) turkiye'yi hristiyanlastirmak icin gaza gelicek ve de daha hizli calisacaklardir... dikkat ederseniz gorursunuz ki; turkiyenin degerleri sadece dunyanin kabul ettigi degerler olarak sinirlandirilmistir... bizim daha onemli fakat turkleri anadolunun sahibi yapan, ustun kilan tarihte ustunlugunu gosteren dise dokunur bir bilgi verilmemistir... not: bu fikirler tamamen ozneldir(kisiseldir) aksi iddia edilebilir... tartismaya gerek yoktur... Son düzenleyen: abba; 03-13-2006, 10:07 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() sana katılıyorum arkadaşım rotaryanları biliriz.....!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 84 Thanked 122 Times in 31 Posts
Üye No: 6618
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 6111
Rep Derecesi :
|
![]() sana katılıyorum arkadaşım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8349
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() rotaryanların dünya üzerindeki yahudi grublarının türkiye ayağıdır.bunun için hiç bir zaman karşılıksız bir şey yapmazlar..size para verirler ama kültürünüzü,dininizi terk etmenizi isterler ...böyle yapmacık şeyleri çok gördü bu millet....vatan sevgisi ve aşkını görmek isteyen çanakkalede ölen insanlara baksın....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 20 Times in 10 Posts
Üye No: 3492
İtibar Gücü: 1480
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güselmiş kanka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Üye No:
![]() eyvallah kanka güzel çalışma
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Programsız Görünmez Klasörler/Dosyalar Yapmak(Flash Anlatım) | JRYouMustDie | Windows işletim sistemleri | 0 | 04-04-2010 02:18 PM |
Dünya'nın En İyi Korunan Sıırı.. | ortezz | Eskiler (Arşiv) | 12 | 02-02-2009 01:26 AM |
BeN TüRKüM DiYeN İnDiRSiN | madrax | Eskiler (Arşiv) | 8 | 09-25-2007 04:58 PM |
Ben Türküm Diyen İndirsin!!! | RoStWell | Diğer Videolar | 3 | 10-02-2006 05:17 AM |
Türküm Diyen Türkiyeyi Sonuna Kadar Savunurum Diyen Izlemeli... | fataleror258 | Eskiler (Arşiv) | 13 | 09-01-2006 02:10 PM |