![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Koyamadım Yalnızlığımın
Her yeni doğan günden seni diledim. Beklemenin sabırsızlığı yaşadım Tenha ve sen kokan sokaklarda. Oysa biliyordum yine gelecektin bana Yüzünde masum gülümseyişin Elinde ufak kırmızı çanta Ya çok yoruldum taşısana diyecektin. Yorulana kadar umarsızca dolaşacaktık yollarda Çamlıca’nın ardından güneş tepeye doğru yol alıyor Saat ayrılığı çoktan geçmiş Ve ben hala seni bekliyorum Biliyorum her gün daha da ağaracak saçlarım Biliyorum her gün daha da ağır gelecek yaşamak Oysa bana söz vermiştin, sana söz vermiştim Bir Perşembe gecesi gittiğin gibi gelecektin Bende vuslat gününe kadar seni bekleyecektim. Ne çok dualar ettim tanrıya Bir kez daha göreyim diye rüyamda seni. Sevdiğim, günüme doğan güneşim benim. İstanbul artık bana dar geliyor. Sigaraya da başladım yeniden. Her nefeste seni çektim içime Her nefeste seni düşündüm. Bu yüzdendi sigaraya düşkünlüğüm. Tam da mutluluğun şifresini çözmüşken Anlayamadın bu acele gidişin neden.... Toplamadan valizini, düşünmeden sensiz beni Henüz çizmemiştik ki mutluluğun resmini Oysa biraz umudun mavisinden katacaktık Birazda gözlerindeki kahverenginden İçine kalbinin beyazından koyacaktık Ve birazda ilk bahar yeşilinden... Daha bitmemişti ki resmimiz Bu acele gidişin anlamadım neden... Yine sensiz uyandım Kaç gün oldu sevdiğim alışamadım Ben senin yokluğuna dayanamadım Geçen zamanın inadına daha bir arttı acım Yalnızım sevdiğim yalnızım Kimse anlamıyor beni Kimse dindiremiyor içimdeki sensizliği, Oysa “hiç adı koyulur mu yalnızlığın derdi” Sevil hanım Ama ben hala adını koyamadım yalnızlığım Annem “Onlarca dostun var ya etrafında oğlum” diyor Oysa ben sensiz yapayalnızım annem bunu bilmiyor. Ne çıkar ki etrafımda binlerce insan olsa Sensiz olmak, yalnızlık demektir benim lügatımda... Kaç zaman geçti sevdiğim sen yoksun Biliyorum dönemezsin gittiğin yerden Biliyorum sen daim beni beklersin Gece uyurken rüyama gelir Gündüzleri her an beni izlersin. Ben sensiz doğan her güne lanet ettim. Her gece tanrıdan seni istedim. Mezarının başında ne dualar ettim. Sana gelmeyi de beceremedim sevdiğim.. Sana gelmeyi de beceremedim. Arif Baltacı
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|