![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12080
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karışık Mücver...
malzemeLer: 1 kabak 1 havuç 1 patates 1 kuru soğan 3 sivri biber ½ demet maydanoz ½ demet dereotu 4 yumurta 3 kaşık un Tuz ve karabiber Kızartmak için sıvıyağ YapıLışı: Kabağı, havucu, patatesi soyup/kazıyıp, yıkayıp ince rendeleyin. Ay şeklinde ince doğranmış soğan, biber, maydanoz, dereotu, tuz, karabiber, yumurta, unu bir yerde güzelce karıştırın. Buna sebzeleri ekleyip yine güzelce karıştırın. Kızgın yağa kaşık kaşık döküp iki tarafı da kızartın. Fazla yağı çekmesi için kağıt üzerine çıkarıp sıcak olarak servise sunun. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|