![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1744
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 1- O hayati cümleyi duymak 'Hastalıkta ve sağlıkta' (Gardiyan gelir, hapishane kapısı kapanır.)
2- Her milletten meyvelerin tadına bakma hayalinden vazgeçmek (Şahane bir aşk ve şehvet seline kapılıp bir çiçekten öbürüne konmak) 3- 'Ya!' kuruntusuna kapılmak (Ya başka bir kadına aşık olursam?) 4- Boşanmak (Yanlış ata oynamak gibi) 5- Anne-babanın başarısız evliliklerini tekrarlamak (ya da anne-babanın mutlu evliliğini tekrarlamak, günün birinde karısına 'Meleğim', 'Balım' ya da 'Aşkım' diye hitap etmek) 6- Eğlence şirketi müdürlüğünden feragat etmek. Sonra da 'uzlaşma' denen şirketin yönetim kuruluna hesap vermek zorunda kalarak, her kararın günün birinde insanın neşesini kaçıran bir teftişten geçeceğinin tamamen bilincinde olmak. 7- Evcilleştirilen Kocalar Kardeşlik Derneği'nin aktif üyelerinden biri haline gelmek. 8- Ezbere bir hayat (sıkıntı, fazla yüz göz olma ve sıradanlık) 9- Sükunet, denetim, boş alan, mahremiyet, bütün gece spor kanalı izlemek, ahbaplarla poker, sigaradan alınan bir fırt, leş kokan spor ayakkabılar gibi nimetlerden feragat etmek. 10- Misafir odasında başlayıp kanepede devam eden erotizmden vazgeçerek düzenli ve renklilikten uzak bir seks hayatına adım atmak evet ne diyorsunuz bu duruma beylerr ...:biggrin:
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
satanistin kızın itirafları | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 04:27 PM |
İşte Erkeklerin öldüğü an | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 01-18-2008 03:24 PM |
08/13/07 - Seri katilin tüyler ürperten itirafları | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 10:52 AM |
Perle’ün Irak itirafları | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-10-2006 06:13 PM |
Erkeklerin korkulu rüyası Bereket Tanrısı hastalığı | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-15-2006 09:00 PM |