www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-24-2006, 01:42 AM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan Petek'ten intikam aldım23 Aralık 2006

Petek Dinçöz'ün sevgilisi Can Tanrıyar “Obez görüntülerini Petek’ten intikam almak için yayınladım” dedi. Can Tanrıyar, ilişkilerini ayrılmanın eşiğine getiren, Petek Dinçöz’ün obez görüntülerini yayınlamasının nedenini “Hebercilik hırsıyla; bir de evimizi başka bir televizyon kanalına açtığı için böyle bir haberi atlamak istemedim” sözleriyle açıkladı.

Şenay Düdek ve Müge Anlı’nın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan “Dobra Dobra”ya Uçankuş ve Pazar Keyfi programlarının yapımcısı Can Tanrıyar, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ve İpek Tuzcuoğlu konuk oldular.

Can Tanrıyar, sevgilisi Petek Dinçöz’ün obez görüntülerini yayınlamasıyla ilgili eleştirilere şöyle cevap verdi: “Aynı evde kalıyoruz. Neden o zaman bizim evimizi bana değil de başka bir kanala açtı. Arkadaşlarım bana haber verdiler. . Ben televizyonda seyrettim, çok sinirlendim. Orası aynı zamanda benim de evim. Demek ki arkadaşlar bunu bir yerlere not almışlar” Zaman zaman böyle sorunlar yaşalar da habercilik ve özel hayat arasındaki dengeyi iyi bir şekilde idare ettiklerini söyleyen Tanrıyar, ne zaman evleniyorsunuz sorusuna ise, “Yılbaşından sonra inşallah” cevabını verdi.

Programa telefonla bağlanan Seren Serengil ise ünlü yapımcıyı eleştiri yağmuruna tuttu. Hakkında yapılan asılsız haberi, sunduğu belgelere rağmen yayınlamayı sürdürdüğünü iddia ettiği Tanrıyar’ı sert bir şekilde eleştirdi. Serengil, programlarında Petek Diçöz’e çok fazla yer verdiği yönündeki eleştirilerini ise şu sözlerle sürdürdü: “Can Tanrıyar benimle iyiyse, haberim iyi yapılıyor; küstüysem ben alaşağı edilirim. Cem Uzan döneminde bir süre Yeşim Salkımı alaşağı ettiler. Sibel Can’ın hakkında her dakika kötü haber çıkıyor. Bir magazin müdürü bir kanalda program yapıyorsa o kanal onun tekeli altında değildir…Dönme dolapta Petek, yürürken Petek, şarkıların altında Petek…”
Old 12-25-2006, 04:16 PM   #2
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1469
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Peteğide Buralara Getiren Can Tanrıyar Buna Kimse Karşı Gelemez Eee Yerle Bir Etmekte Ona Kalır

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı