![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 44 Thanked 15 Times in 9 Posts
Üye No: 26068
İtibar Gücü: 1403
Rep Puanı : 772
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Deli fıkrası
Delinin teki timarhanenin bahçesinde yürürken bakmis baska bir deli agacin altinda oturmus kahkahalr atiyor...hemen yanina kosmus..ve sormus "hey sen neye gülüyorsum öyle?", öbür deli "hiç ben hep kendi kendime fikra anlatirim ama bu seferki ni duymamistim" Prova 2006-03-30 Iki deli birgün deliler hastanesinden kaçmislar.Kimse bu delileri bulamamislar.Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmis.Doktorlar hayretle niye geldiniz demis: Deliler"Yarin kaçacagizda, onun provasini yaptik."demisler... Önce Kaçanlar 2006-03-30 Akil hastanesinden iki deliyi salivereceklermis. Doktorlar kendi aralarinda "Sunlara son bir test yapalim da gorelim akillari baslarina gelmis mi."demisler. Bunun uzerine iki deliyi bir masa basina cagirmislar. Masanin uzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canli hamambocegi dokmusler ve "Buyrun beyler, yiyiniz." demisler. Delirlerden bir tanesi hemen zeytinlere saldirmis, otekisi araya girmis, "Once kacanlari yiyelim, oburleri nasil olsa duruyor!" (fora) :biggrin1: ![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KaDıN ViDeO BoYuNcA Koca Bi Y.r.k iStiYoRum SüPeR oLsuN sÜpEr oLsUN DiYe inLiYoR | newcan44 | Türk Video | 0 | 01-17-2010 07:56 PM |
.......Olsun bi dünya borcum olsun | biqboy | Forum Oyunları | 8 | 01-01-2010 05:24 PM |
sana yazıklar olsun rızkım kan olsun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 01:19 PM |
Bu lolitaya yorum yazmayan rica ediyorum benim filmleri download etmesin | Insect Emperor | Adult eski arşiv | 3 | 02-24-2008 04:35 PM |
Komik Yazılar Komik Olaylar Serisi !!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-25-2005 02:41 AM |