![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - Çok muhterem pederim paradandır kederim. Bir milyar gönder ellerinden öperim. - Maliyenin tahsil edemediği tek vergi Allah vergisidir.. - Babama değerimi sordum,Dünyalar kadar dedi..Dünyanın değerini sordum,Beş para etmez dedi.. - Balıkadam olamadım diye üzülme.. Balık, adam olamadı diye üzüldü mü? - Mantık evliliği yapalım dedim. Hayatımın en büyük mantıksızlığını yaptım.. - Bitkisel Hayata Girdim. Maksat yeşillik olsun.. - Her başarılı erkeğin arkasında ona hayretle bakan bir kadın vardır.. - İşlerin ters gitme ihtimali %1 ise işler kesinlikle %99 ters gider.. - İçinden gelen sesi dinlersen ,daha az konuşursun.. - Son sürat ilerliyorsan TUZAĞA düşmüşsün demektir.. - Bir günde az saat vardır ama cumartesiden önce çok gün vardır.. - Problemin sonucunu yanlış bulduysan; sayfa numarasıyla çarp.. - Haksız olduğunu düşünüyorsan; HAKLISINDIR.. - Grup çalışması yararlıdır, başkasını suçlayabilirsin.. - Deney yürüyorsa; yanlış aletler kullanıyorsundur.. - Kimse banyoda kusmaz, genellikle halı tercih edilir.. - Tecrübe, ömür boyu yenilen kazıkların toplamıdır.. - Söz gümüş olsaydı sözlüğü olan herkes köşeyi dönerdi.. - Her çözüme mutlaka bir problem bulunur.. - Bana geceyi zindan ettiler. Af çıkacak diye sabahladım.. - Hiç düşmanım yok. Çünkü kimseye iyilik yapmadım.. - Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde rekor kırar.. - Çocuklara kulak vermeli, yüz değil.. - İnsan güzel sevmez. Sevdiğini güzel bulur.. - Aşk bir elma şekeridir. Yersin yersin elinde kazığı kalır.. - Allah'ım ! kendim için hiçbir sey istemiyorum. Yalnızca anneme paralı ve güzel bir gelin kısmet et.. - Yerlere tükürmeyin. Havaya da.. - Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır.. - Edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz.. - Dünya delikanli olsa yuvarlak olmazdi - Boks sporsa, savaş olimpiyattır - Dost başa, çapkın bacağa bakar - Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa; yanlışınız çok demektir - 1962 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur. İlgilenenlere duyurulur - Kim vurduya gittim, birazdan gelicem. - Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir... - Bu tüp bebek hatalı; Hep gaz kaçırıyor... - Bir şeyleri hatırlayamama ihtimaliniz şeye bağlıdır, şeye, hmmmm, kahretsin! - Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bugünden yapma... - Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamıyoruz? - Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer. - Niye mızıkçılık yapmıyım? Ben mızık işinde dikiş tutturamaz mıyım? - İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür. - İstanbul'u kurtarın! Dönüşte yanınızda birini götürün... - Son gülen sen olacaksın, çünkü geç anlıyorsun - Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın. Çok zevkli oluyor... - Yaa bayanlar tuvaleti var da niye baymayanlar tuvaleti yok - Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter... - Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma.. - Asansör bozuk. En yakın asansör karşı binadadır... - Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır... - Bütün insanlar eşit doğar bazılarıysa çeşit - Oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur - Paranın üstü kalsın sağ ve sol yanlarını getir - Eğer bir deney başarılı olmuşsa, bir şeyler ters gitmiş demektir - Sözlüden zayıf aldım ama olsun, önemli olan katılmaktı - Bilgelik beni kovalıyor.Ama ben daha hızlıyım - Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum. - Baştan aşağı okudum mektubunu. Bir daha Japonca yazma! - Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda. Dünya çatlamasa bari.. - Herkes kahve içince uyuyamaz.. Ben uyuyunca kahve içemiyorum - AIDS virüsü de, Ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama, Maymundan gideceğimiz kesin. - Vakit, nakit kadar değerlidir. Nakit, ancak vaktinde olursa değerlidir. - İnsanları tanıdıkça kedileri daha çok seviyorum.* - Demokrasi, seks gibidir. İyisi de, kötüsü de "iyi" dir... - Bir erkek karısına arabasının kapısını açıyorsa ya araba yenidir ya da kadın - Dünyada herkese yetecek kadar adalet vardır. Ama eşit dağıtılmaz... - Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz... - Hangi kanalda olduğunu bilse... Herkes vicdanının sesini dinler. - Kendinle pek samimi olma!* - Hayat insanın çok vaktini alıyor - Günü hatasız kapamanın tek yolu işleri yarına ertelemektir - Canın sıkılıyorsa hayatına heyecan kat, O bende olsa olsa heyelan olur - Abi neden geç anlıyorsun, idrak yollarında enfeksiyon mu var?* - Acele işe! Şeytanında çişi gelmiş - Taksime cami yapmasınlar başkasının taksisine yapsınlar - Anne, beni bekleme! Sabaha dönerim, akşama iskender - Hayatta sakın yanlış yapma çünkü 3 yanlış bir dogruyu götürür - Ben sözümün eriyim yakında terfi edip sözümün çavuşu olacagım - Nefesleri kesen bir film izliyordu,birden nefesi kesiliverdi - Gecekonduları hor görmeyelim,onlar bizim kültürümüz - Güvenilir kaynaklardan aldıgımız bilgilere göre eldeki bilgiler güvenilir değilmiş - Oturan boğaya göre tüm beyazlar cild kanselidir - İhtilal bir fincan kahve istemek için değil ülkeyi ele geçirmek için yapılır - Dünyanın en güzel kadını bile...Sahip olduğundan fazlasını veremez - Karılarınızı yormayın beyler.....Başka kadınlarla yatın - Tanrı kızları yarattı...... Erkeklerde kadınları - Yatakta sigara içmek....Kültablasındada uyumak yasaktır - Hayvanları çok severim...Özellikle...Kızarmış tavuğa bayılırım - Bazı bayanlar kendilerini arzulayan erkek olmadığı için namuslu kalmışlardır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Akedemİsyenİn Araba Arkasi Yazilari | *puMa* | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2007 05:43 PM |
Tuvalet Yazilari | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2006 11:30 AM |
Wc Yazilari | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-20-2006 05:36 PM |
Duvar Yazilari !!!! | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-17-2006 12:40 AM |
Mezar Tasi Yazilari | Sereniti | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-17-2006 09:15 PM |