![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ay Yiyen Yalnızlık
yalnızlığım benim gemisiz korsanım bir sal yap düşlerini bütün denizlerde yurdunu ara yalnızlığım benim sevgilim ve celladım sal beni denizlerin en derinine şimdi yarasalar barınan yürek hiçlik uğuldayan dipsiz mağara özlemin iğne geçmez gecesi yırtık dalgaların kitabında mor menevişler yalnızlığım benim çöllere atılmış teknem bekleyişin yelkenleri rüzgarsız ayın gülüşü yara öyle bir çöl denizi zaman ölümden sonrası-candan öncesi çırıl çıplak teninden kalan yankılar çınlar kum ve rüzgar gitmiş şahbaz atlar köpük köpüğe kendini bu taştan boşluğa çarpar başka zamanlardan haykıran sesim gitme beni bekle gitme ünledim ay da gördü ün ettim ünümü yetiremedim yalnızlığım benim geç kalmış yağmurum soldu sabırlarım bekleyişlerim şimdi sen yağ beni kurak sulara kumlarda yankılanan gövdenin şarkısına kıyıda boncuk satan boncuk gözlü çocuklara deniz masalları anlatan ihtiyara evine mutlu dönen balıkçının gülümseyişine liman işçilerinin kalabalık sesine yıldızlara yağ beni sabırsız kumlara ve ille dalgalara beni yağ ey yalnızlık belki sular karışmıştır yarin terine çapulcular ayartmış ay düşlerini çünki ben gelmeden eksikti mavi yırtıktı bulut kırıktı ayın kalbi uzak adalarda kösnül bir gece şehvet ateşleri yakmış ayyaş tayfalar oynatmışlar deniz perilerini zaman ölü martılar gibi sularda kusmuk bulutlara küskün sabah gözlerinde yıldızları saymadan yatağına sularımı yaymadan bir bergüzar telek bile koymadan gitmiş mor balaban benden öncesi yalnızlığım benim yurtsuz albatrosum yolsuz belsiz gökyüzünde bulutun buhar olmuş yankısız çığlığımın yarası sesin bulutta mı suda mı saklı özlemin yolları beladan büklü sensizim sırtımda zamanlar yüklü gayri buradan öte götüremedim bekleyişin ışık sızmaz gecesi yelkenler paramparça direklere ağ kurmuş örümcekler güvertede tüm ufuklar kapalı birkaç günahkar tanrı gemi ambarında kafayı çeker seslenmişim gitme bekle beni geri dön ellerimde hiçlik küskün gözlerinden mi başlar insan gücendiren nedir insan yüzünü sonunda kustum kalbimi suların suratına yukarda ay uzattım elimi aldım ısırdım ağzım yüzüm ışık kesti işte tam da orada beni sapkın ilan etti bütün ahali gül düm gecenin sonunda-günden öncesi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|