![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayriligin beni bitirdi
Siirler yazmayi denedim anlatmak icin ne kadar acimasiz oldugunu tüm dünyaya Ayaklar altina alip duygularimi, beni küstürdügünü ömrüm oldukca sevdaya Mahküm ettigine gözlerimi seni tanidim taniyali gece gündüz aglamaya Bundan sonra ayakta dursam bile yarim bir insan olarak yasamaya Sana en cok ihtiyacim oldugu an tenessül bile etmedigini bir kere olsun aramaya Seviyorum dedigin o insanin nerde ve nasil diye kendine sormaya Denedim evet ama hic bir kelime bulamadim sana olan kinimi anlatmaya Senin kadar acimasiz olupta kiyamadim sana beddualar yagdirmaya Yalanlar üstüne kurmaya calistigin bu hayat bir gün tamamen yikilacak üstüne Beni diri diri mezara koydugun icin hesap verebilecekmisin kendine Hic bir aciyanin ve sevenin bakmayacak seninde en kötü gününde yüzünde Benim kalbimi bu kadar sevilmene ragmen bin parcaya bölmekle ne gecti eline Sucu yalnizca seni sevmek olan bu insanin bilki her gözyasi bir bicak gibi saplanacak kalbine Benim icin artik gelecek diye birsey kalmadi dünyada Güzel olan ne varsa alip götürdün hepsini benden sonunda Cok yanilttin beni biraz olsun yerim var sanirdim hayatinda Sende carpan bir yürek tasiyorsun sanirdim sol yaninda Biliyormusun asla kapatamayacagim bir yaram kalacak daima canimda Seninle birlikte kapattim sevginin sayfalarinida Titreyen ellerimle karaladigim son siirim bu bos kagitlara Cünkü ben kimseyi senin kadar sevmemisim buna inanmasanda Ama olurda birgün baskalarini mutlu etmek icin kendi canimdan gecersem bilki o kara gün senide götürecegim beraberimde kara topraga...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|