![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Azraile Rest
Hayallerimi hortlatma durup dururken Kesif bir amonyak kokusu oluyor hayat Burnuma anıları dayıyorum Uzaklaşıyor altımdaki çalı çırpılı bahçe Kalbime dayadığın söz o söz değil Handiyse alıştığım kadar kovalarım kaçanı Sınır ne? Rüzgârını bulamamış bir mermi Eşittir hayatı kıstıran bir öbür hayat ya da Tane tane ver ifâdeni ne olur Tam köşedeyken uçup gitti rüyalar Tam da dönecekken bir başkasının raylı sultasına Geciktiysem geciktim Yine koşarım yanlışlara bir nefes alıp Kırıklarım alışır gider kaynar arada Yeni bir rol biçilir oynarsın Pinokyoyum pinokyosun pinokyo Uzar gider bir filmin finali hayatımız gibi boktan Yeni yetmeler taşak geçer dilenci kılığında dervişle Sanırsın asayı götlerine soksan bu kuşak gökkuşağı olacak Ben de bir ucundayım bu deli dolu yumağın Alsın götürsün cellâtlarım nereye götürecekse Gün gelir bir bölük çocuk çalar kapınızı kartal gözleriyle Gün olur çok özlersiniz adam gibi ölmeyi
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|