![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8781
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Adil Çelik'e ziyarette bulunarak, yeni yönetimini takdim eden Sağlık Sen Şube Başkanı Dr. Adil Boz, sivil toplum örgütlerinin yeri ve önemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Boz, "Her alanda örgütlenen tüm sendikalar, üzerlerine düşeni hak ve hukuk çerçevesinde yaptığında sürekli ilerlemenin olması mümkündür. Olmayacak işe olsun dayatmasında bulunmadan el birliği içinde ülke kalkınmasına katkıda bulunmanın gayreti içindeyiz. Her sosyal sivil toplum örgütünü de bu duyarlılığa davet ediyoruz."dedi. AK Parti İl Başkanı Av. Adil Çelik ise, Sağlık Sen'in yeni yönetiminde yer alan Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Canbay, Mali ve Sosyal İşler Sekreteri Süleyman Gür, Şube Sekreteri Necdet Aslan, Eğitim ve Mevzuat Sekreteri Murat Bostan, Basın Yayın Sekreteri Serpil Yavaş, Teşkilatlandırma Sekreteri Hatice Karaca'yı kutladı. Çelik sendika yönetimine başarılar dilediği konuşmasında, "Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler Ak Parti olarak, sosyal örgütlenmenin önemini biliyor ve bu konuda tüm sosyal sivil toplum örgütlerimizi destekliyoruz." dedi.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|