www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-29-2007, 09:20 PM   #1
ugurb
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 3509
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 908
Rep Derecesi : ugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to behold
Varsayılan Turk Telekom Soyguncu

EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİİ BU GUNLERDE TURK TELEKOM GREV YAPIYORMUS DUYDUM KI VE SIZE BAZI GERCEKLERİ AÇIKLAMAK VE SIZI DUYARLILIGA DAVET EDIYORUM
1.SU AN BIZ PKK ILE SAVASIRKEN TURK TELKOMUN NE HAKKI VAR GREV YAPMAYA YERIMI SIRASIMI?
2.BIzım ADSL TARFILEREI ILE KARSI TARAFIN ADSL TARIFELERINEBAKALIM
ALMANYA =S
ınırsız 6 Megabit ADSL bağlantısı aylık 40 Euro'yla ücretlendirilecek ve telefon ücreti de bu fiyata dahil . Türk Telekom'da ise 1 Megabit sınırsız internet bağlantısı 75 Euro'ya denk geliyo
YAZMICAM HEPSINI BU BILE BIZE BUYUK ORNEK OLSUN SIZ KIMSINIZ LISE MEZUNU ADAMSIN HANGI HAKLA 1.8 MILAYR OLAN MAASINI 2.250 OLARAK ISTERSIN 2 YILLIK TEKNISYENSIN HANGI HAKLA 2.5 MILYAR MAAAS ISTERSIN 4 YILLIK OKUYANLAR MI SALAK SIZ MI COK AKILLISINIZ? ÖZEL SEKTORSUN ALLA ALLA CALISTIGINIZ DA GORDUM CALISMASANIZ YANIU YATAKTAN CIKMAZSINI O YUZDNE BENIM EVE BAGLANTI 6 AY SONR ATAKILDI COK MU UZAKTI HAYIR NEDEN CUNKU SEN YAVAS YAVAS BAGLADIN NEDEN MIS ACELE YOKMUS NEDENMIS INTERNET BU HEMEN GELIR MI EY BENIM ISTIKLALE BAKAN GENC EVLADIM SEN BU GIDISLE ISTIKLALE DEĞİL TURK TELEKOMUN DOTUNE BAKARSIN
B UAY BENDNE FATURA MATURA ISTEMESINLER KESSINLER UMRUMDA DEIL
AMA BURA ILE ALAKASI NE DERSENIZ 65 YUZDE 97 OLAN ADAMIMI 1 HAFTA OLDU 66 YAPAMADIM SAGOLSUNLAR OYUNU GECTIM HAKKIMIZI GASPEDİYOLAR ADAMIN BİRİ ANKARADA FİBEROPTİK KABLOSUNU KESEKREN TURK TELEKOMDNA TEKNISYEN YAKALANDI SEN KIMSIN DE BU ULKENIN MALINA ZARAR VERIYORSUN KIME ZARAR KENDI CEBINDNE YAPILMADI BEN AKILLIYIM BANA MUHTAÇLAR MI DIYORSUN GECELIM
SON SÖZ ATIN KARDEŞİM BUNLAIR İŞTEN ATIN ÜLKEMDE SOKAKATA GEZEN BINLERCE 4 YILLIK MEZUNU VAR ALIN ISE AYNI MAASA BAKIN ISLER NE KADAR TIKIRINDA YURUR EĞİTİM BAŞKA ŞEY LISE MEZUNU OLMAK ULKENIN NERDE OLDUYGUNU ISIN HAKKINI VERMENIN NE OLDUGUNU OGRETMEZ AHLAKLI OLMAK ISINI DUZGUN YAPMAK EĞİTİM İSTER.
EN SONUNDA PATLADIM YAZIDM YETER AMA YETER BEN SALAK MIYIM BURDA SINIR KRIZI GECIRMEK ZORUNDA MI MILLET TURK TELEKOMA TELEFON ACIYORUM SONUNA KADAR DA ACACAM ATIN BUNLARI ISTEN DIYE
ugurb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-29-2007, 10:44 PM   #2
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute

haklısın kardes fakat yok ıste adam hem grev yapıyor hem netımız yavas ustune ısını duzgunde yapmıyor ve pahalıya satıyor bızde almak zorundayız tabıı..
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:38 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.