![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1828
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İngiltere'de 2 Yaşındaki Sammy Bennett, Boğazında Kalan Elma Nedeniyle Boğularak Can Verdi. Küçük Çocuk, Çok Sevdiği Oyuncaklarıyla Birlikte Toprağa Verildi.
İngiltere'de 2 yaşındaki Sammy Bennett, boğazında kalan elma nedeniyle boğularak can verdi. Küçük çocuk, çok sevdiği oyuncaklarıyla birlikte toprağa verildi. Ülkenin Kent bölgesinin Headcorn kasabasında meydana gelen olay şöyle gelişti: 'iki çocuk babası Carl Bennett (34), televizyon izleyen 2 yaşındaki oğlu Sammy Bennet'e yatağa gitmesini söyledi. Babasının söylediklerine kulak asmayan Sammy, acıktığını ve bir şeyler yemek istediğini belirterek mutfağa gitti. Oğlunun bir şeyler yemesine izin veren baba, bir elmanın kabuklarını soyarak oğluna verdi, ardından da 'Sen iyi çocuksun ve yemeğini bitirirsin' diyerek mutfaktan çıktı.' Mutfakta tek başına kalan küçük Sammy, babasının verdiği elmayı yemeye başladı.Bir kaç ısırıktan sonra elmanın geri kalan kısmını bir anda yutmaya karar veren Sammy, elma parçasının boğazına takılması sonucu nefessiz kalarak ve yere düştü. Bu sırada salonda bulunan baba Carl, mutfaktan uzun süre çıkmayan oğlunu çağırmak için tektrar muftağa gitti. Kapıyı açtığında oğlunun küçük bedenini yerde bulan baba, hemen oğluna ilk yardım uygulamaya başladı. Elma parçası öldürdü Kısa bir süre sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan küçük Sammy'in, boğazında kalan elma parçasının, nefes borusunu tıkaması sonucu nefessiz kaldığı ve boğularak can verdiği belirtildi. Baba "Elmayı vermemeliydim" Oğlunun ölümünden kendisini sorumlu tutan baba Carl, "Keşke ona elmayı vermemiş olsaydım. Biricik oğlum gitti..."diye gözyaşlarına boğulurken, Sammy'in hamile olan annesi Clare Bennett, sinir krizleri geçirdi. Oyuncaklarıyla gömüldü Henüz 2 yaşındayken talihsiz bir şekilde yaşamını yitiren Sammy, geçtiğimiz gün düzenlenen cenaze töreninin ardından, çok sevdiği oyuncaklarıyla birlikte toprağa verildi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|