![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hüzne bulanmış bir karartı yine
Başı bozuk bir gece daha Sanal gündüzlerim ve, Olgun hayallerımle başbaşa. Daha sormadan gönlüme, Habersız saf özüme bellı etmeden Yarggıç oluyorum tek tabanca Gönlüme cevap hakkı vermeden . Alıp benliğimi karşıma densizce Bağırıyorum kızıyorum, Ama o hıç gücenmiyor hem kırılmıyorda yazık. Kimi zaman buzlarımı attım alevlerin üzerine, Kimi zamanda güneşi kurtardım soğuk bulutlardan... O zaman cevap verirdi mütevazice Sanık durumundakı gönlüm sinsice. Galiba gönlümde kızmıştır bana: Ne dinlendirdim ne de yormadım diye, Eksimi artımı sormadım niye? Şimdi kendimi koydum sanık yerine Başka kimseye soramam hiç bir şey , Üzülürüm , incinirim diye Ama gücenmedimde kimseye... Şafakla birlikte sona eren değişim Klasik kişiliğim gelir yeniden Işıldayan bir güneş tüketir kalemimi, Yine susar garip heveslerim , Hiç sesi soluğu çıkmaz divane düşlerimin. Bambaşka ümitler kaplar içimi, Onada suçlu özlemim kıyar, Sıkılır değişmekten yaşamaktan, oracıkta sızar Geri gelir yeniden ,hiç üşenmeden: Yirmi dört yaşında bir ihtiyar...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|