![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öyle garip öyle çaresiz
efsaneler de kavga başlatacak enstantaneden en çokta şaşkınlık uyandıracak işte o kadar beklenmedik fukaralıklar, uşaklıklar... Debelenme kalkarız belki de uyandır aklını uykusundan varılacak olan yer tam kuşkunun ortası olsa da uyandır... Hizmetkârı kalınacak olan baştan zapta geçse de uyandır... Gidilemeyecek yol çizilmez dert küpü insanoğluna unutma düş yola... İsyanın ayyaşlığı eşliğin de uzaklarda görünen inançların ışığın da donup kalsın ihtiram da yürek közün üzülme ben devrinin sonu bu değil sese, yüze kavuşulan o yerde olacağım ve düşüncem kalkacak belki ayağa diğer sonları yazmak için... Ben devrinin sonu bu değil inan. Yarınlara ilk yazmak yakışır bize anımsa hikayeyi kulak ver biraz da denizin sesine herşey yalan değilmiş deme vakti bak artık o soruyu bile sormuyorum gün ağarırken kaç kez batmıştır ? Her yürekte bir çok kez....! Kabul ediyorum insan olmanın koşuluydu bu. Şevklerim de olağanüstü kırgınlıklar öğrendiklerimden özür diliyorum hele de hâlâ bilmediklerimden şüphesiz fısıltılara kulak asmayabilirdim astım be dostum akşamla sabahın karışıklığına belki de hiç kavuşmamalarına! Unutmadan avuç içimden gelen kına kokusu unuttum çoktan....bağıra bağıra büyüdüm halt ettim. Ben devrinin sonunu böyle yazmadım şip şak vuracak belki an canımızdan her birimizi ve ben gitmeden gerçeği ibrişimle duvarlara işleyeceğim.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|