![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanlış mıydı bütün korkularımız
korkularımızın arkasına saklanıp bir şeylere Haksızlık mı ettik hayatın bize yaptığı gibi Ben gecenin karanlığından değil gündüzden korkuyorum Kefenin rengi beyaz değil miydi gündüz gibi aydınlık Mezar taşımız ya Gece dürüsttür saklar bütün ayıplarımızı, Dürüsttür işte kimler kötü söyler gece Gece cömerttir unutturur, unutmak istediklerimizi Gece, sevecendir alır bizi koynuna vardırır sabaha uyutur bizi kendisi uyumadan Gece, dünyanın kendi doğası vardır güçlüler görür sabahı Gecedir bizi aşka getiren Ve gecenin karanlığı değil midir gündüzün hayallerini verdiğimiz Gece insaflıdır unutturur bütün acıları Gece değil midir aynaya bakmadan sokağa çıkabildiğimiz Oysa gündüz kalleştir bütün acıları serer önüne Gündüz değil mi herkesin maskeyle dolaştığı Gündüz değil mi iyiyi kötüyü saklayan O değil mi bizleri ayrılığa iten O değil mi hayallerimizi ümitlerimizi yutan O değil mi bütün bunları yapan Gündüz çığırtkandır geceye kadar bize bizleri duymamamız için neler yapmıyor ki Yok yok biz yanlış şeylerden korkup iyi olana haksızlık yapmışız ve ben her karanlıkta aydınlıktan korkuyorum işte...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|