![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir sabah uyuduğumda her şey değişmişti
rüya gördüğümü uyanınca anladım kendimi kaybettim o anda Nerde yaşadığımı anımsamadan baktım etrafıma şaşırdım Sanki hayat bu değildi Olmayacak bir dua gibiydi ama oldu toprak yavaştan buz yutmaya Ağaçlar mevsimsiz açmaya gündüzler geceyle karışmaya hayat çekilmez olamaya başlamıştı o anda neredeydim ben bilmiyordum Yoksa bütün gördüklerim inişi olmayan yokuş muydu? durdum ve Sessiz düşüncelere daldım uyurcasına Gözlerim kapalı düşünmeye başladım gördüklerimi Uzun bir yolda yürümeye başladım Bastığım yerler buz gibiydi Soğukluk bedenimi kızgın alev gibi yakıyordu Ayaklarıma vuran soğukluğu bedenimden sıcak bir terle atmaya başladım yürüdükçe ayrı bir düşle karşılaşıyordum sanki Adımlarım olağan üstü duyguları görmek için yavaşlamaya Düşüncelerim karman çorman olmaya başlamıştı... O toprağın soğukluğuyla ağaçlar meyve vermişti Sağ tarafım yem yeşil bir görünüm sergiliyordu bana Bu ne güzellik allah ım nelere kadirsin sen Sağ tarafımdaki o güzelim meyveleri yiyecek insanın olmaması beni ürpertiyordu artık insanları düşünmüyor korkuyla karışık sevinç yaşamaya başlamıştım Bu duygu bile bana güzel gelmeye başlamıştı zevk alıyordum ne güzel bir duyguydu hiç bir düşünce o güzellikleri bozamayacaktı Yoksa bu güzellikleri bozan biri çıkarmıydı bilmem tabiî ki Hava güzel güneş kendini bir kız gibi gösteriyordu bana taze daha koklanmamış Onu gelip alacak erkeği bekler gibi Gökyüzünden aydınlatıyordu gülümsüyordu bana doğru Hep güzel şeyler görüyordum sağ tarafımda Sanki bu güzellikleri bir daha göremeyecekmişim gibi aç halimle doyasıya bakıyordum Allahım bu ne güzellik bu ne mucize....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|