![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayra alamet değil bu suskunluk
Avucumda boğum boğum ter Alnımda yüksek gerilim hattı çizgiler Hızarla doğranmış çınar misali bedenim Gözlerim sönmüş fener Kör olayım Günahım kadar sevmedim senden gayrısını... Yitik sevdaların can telaşı Durgun akşamlarda çat kapı kopan fırtına Hasretinin dayanılmaz hafifliği Ve zulamda firez yangını Diri diri yanayım Günahım kadar sevmedim senden gayrısını... Hayalin yaş betonda ayak izi Çimen lekesi bayramlığımda Kanımda homojen karışım Her gece yıldız yıldız yağar gökyüzüne Hangi yana baksam çöl serabı Hangi yana gitsem yol arkadaşım Bol kepçe paylaşır yalnızlığın acısını Taş kesileyim Günahım kadar sevmedim senden gayrısını... Mavisi mavi değil denizin Yaprağın yeşili yeşil Albenisi yok sensiz düşlerin Elinde olduğu kadar Gül dalında güzel değil Boynum devrilsin Günahım kadar sevmedim senden gayrısını... Yokluğunda dünyalar benim olsa Kırlangıç karası saçlarının teline bedel Satarım dünyanın anasını Gözlerine düşmüş kiprik gibi zindanlarda Kadere kırkbeş Yatarım ömrümün yarısını Türemeyim kalmayayım Günahım kadar sevmedim Sevemedim senden gayrısını...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|