![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yerlerdeki çimlerin üstündeki çiğler güneşte yansıyor
sanki her birinde pırlanta taneleri konmuş elimizde küçük bir parça örtü yere oturalım masaya değil paketimizde simit simitlerimizin arasında peynirler uzat ayaklarını yanında çay isterim ben güneşin kokusu dinle ağacın dibinde minik bir papatya gölgeye inat açmış minik ama güçlü sarı gözleri bizim simitlerimizde çimenlerin arasında minik mavi kır çiçekleri minicikler dokunmaya bile gelmez büker boynunu ballı babaların çiçeklerini emelim tatlı su çıkar içinden sakın kımıldama dönme arkana bir beyaz kelebek omuzun da korkmasın cebimde ne var bilemezsin minik bir lastik top kediler gibi koşarız arkasından gözümüze vuran güneş ışığıyla göremezsek topumuzu saklanırsa çimlerde yuvarlanırız çimlerde işte sana mutlu kırmızı topum senin olsun al avuçlarına senin olsun mutluluğum kırmızı parlak elma şekeri alır mısın bana elma şekeri ellerimde dudaklarım boyalı dilim kırmızı şekerde bulmuşum belki mutluluğu kağıt helva isterim ardında arsız bir çocuğum ben madem istedin yaşamayı benle kağıt helvada saklı mutluluğum dişlerimde çıtırtısı koynuma giren kırıntıları çapkın arsız dökülüyor bedenime damağımda ballı tadı belki bitmese sürer mi mutluluğum sürer mi bir bitişe kağıt helvamın tadı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|