![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() nasılda buyütmüş bu sevda seni...
beni bırakıp gittiginden beri sözlerindeki cesaret ufkundaki aydınlık dinledigin sarkılara ihtiyacın olmadı hicbirzaman göçe zorladıgın hasret yüklü kavimlerin kalmasına razıydın belki de bu yüzden her bırakılan izin ardından bir kova su dökmek yerine gözyaslarını salıverirdin... isyankarlıgını bagladıgın aşkın benden kacıp kendine sığınmaların ne buluyordunki bu kadar kendinde dokundugun ipekten gelinciklerin aldıgın her yolun inandırması seni bensiz bir aşkın düş dolu sahillerinde hayat olması gibi... ardında bırakıp gittigin bu harabeler aklımın yıkıntıları uzerimde işe koyulan tüm arkeologlardan müzdarip ne kırıklarım onarılıyor artık nede kırıklarım biliniyor... batmamak icin kendi ağırlıklarından kurtulurken belki de beni senden uzaklastırırken ögrenmiştim ağır olanı bendim bu sevdanın ve su alıyorken ilk kurtulunması gereken... hayatının icindekiler sayfasındaki yerime guveniyordum belkide bu kadar fütursuzca silerken cizdigin resimleri yazdıgın sarkıları mırıldanırken duvarın önüne dizdigim senin umutlarındı gururumun namlusuna soğuk mermileri sürerken hic düşünmeden... terkettigin ölü hatıralar ülkesi değil öldürmek istedigiin hatıraların, bir türlü iflah olmayan şairi... ne mavi gözlerimin bir anlamı var artık nede buğusunda sektirdigin cakıl taslarının... ne kadar çabuk büyüyen bir cocuktun sen hırsının yelesine yapışmıs acelesi varmıs gibi kırlangıcların peşinden kosturan... sana ait olan ne varsa benim hayat diye cigerlerime cektigim senin bir ucurtmanın kuyruguna asıp kurtuldugun benim acılarım beni tasımaktan yorgun düşen cumlelerin sarıldıgın cocuk yürekli sarkıların dudagındaki ıslık kadar tutkunsun hala bana ne nefesin bitsin istiyorsun calarken nede nefessis kalıp bogulmak... yaşamak icin bırakıp gittiginden beri beni ellerin cebinde bana tutunmadan yürüyebilmeyi öğrendiklerin benim ilk gördügümde seni sana dokunmaya kıyamadıgım icin kendime söyledigim yalanlardan ibaret bırakıp gittigin benim... gittigin yer, benim istedigim... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|