![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her an gözlerindeydi gözlerim
Senin için di uykusuz *******im Senin istediğin gibi baktım hep Kapat gözlerini desen bir daha hiç açmayacaktım Gözlerimi helal etmiyorum sana Senin için yazdı ellerim tüm şiirleri Dokundukça sana yüreğimle titredi Her gece düşüncelerle kavga etti En sağlam duvarları titretti Hele bir de yüreğime öncülük etti Ellerim sana hiç ihanet etmedi Ellerimi helal etmiyorum sana. Aklım seni hiç istemedi Yüreğimse aklımı hiç dinlemedi Hep haklıydı aklım Aklımı da kaybettim sayende Aklımı helal etmiyorum sana Ağladım çoğu kez sabahlara kadar Anlayamadım bu dünya ne kadar gaddar Hep umut dedim Hiç unutmak istemedim Yüreğimle sevdim seni yüreğimle Ne yaptıysam sana yüreğimle yaptım Her sözüme yüreğimi kattım Ben mi seni bu kadar büyüttüm yüreğimde Yoksa sen hakikatten küçücük müydün Şimdi sen ne yaparsan yap Sözlerine ne kadar nefret katabiliyorsan kat Seni o eski halini yüreğime gömdüm Şiirlerim yine sana olacak ama Bu yüreği helal edemem sana.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|