![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğimde sevinç meltemleri esiyor
Köşe bucak kaçan bakışlarımla Gözlerine baktığımda Hep seni sevmişim, sevdiğim senmişsin Geçte olsa jetonlar yeni düşüyor İmkansızlıklarım var elimde kalan sadece Sen benden uzak ben senden Bir sevgi kırıntına muhtacım inan Bir rüya benimkisi bir acı hatıra O kadar sevmiştin ki beni Şimdi kimse senin gibi sevmiyor beni Kimsenin çiçekleri seninkisi gibi kokmuyor Kimsenin sesinde huzur bulamıyorum Ağladığım omuzlarını şimdi çok arıyorum Duaların ardından sana gözyaşları akıtıyorum Ağlıyorum anlamsızca yitip giden sevdama Şimdi bir ah oturmuş kalbime Kalkmak bilmiyor üstümden Ne olur duy beni ne olur Allahım nedir bu içimdeki acı? Tam bitti kalbimdeki kara sevdam Neden şimdilerde kanıyor bu yaram Büyü mü üzerimdeki Yoksa o masalsı sevgi mi bendeki? Neden her an aklımdasın neden? Kapkara gözlerinde sanki kayboluyorum Sanki huzurlu bir uykuya dalıyorum O kavak yelleri savurdu beni Çocukluğun, inadın, kaçışların bedeli Seni benden ayırdı Şimdi küçük evinde çocukların ve karınla Mutluluklar diliyorum.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|