![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerin adresi bir derin karanlık
Saçların cennetten dökülmüş melek tüyleri Kalbimin sözcüklerini kelimeler bilmiyor... Kalp ki düğmeleri kopmuş Sökülmüş ipleri yamasız kalmış Kalp işte damlaya-damlaya sen olan Senden alan rengini Tutuşmuş bir deniz Kalp ki Adresi sen Posta kodu yokluğun Öyle bir kalp ki İçi hep senle dolu Ben hep seni çekiyorum içime nefes diye Gözlerin geliyor gözlerime üşüyorum Kapatıyorum gözlerimi göz kapaklarımın içindesin Korkuyorum aslında gidersin diye Üşüyorum Kalbimi yaksam sen yanarsın Üşürüm, aldanırım Sensiz yattığım *******de Sana sarılıp uyuduğumu Yüreğimin tam içinde ki seni Aslında uyumaktan çok uyutmayı istediğimi Kirpiklerimde bağlı olup gözlerimden içime aktığını Bil diye kazındı bu mısralar kalbimin Ağaçlarına İmla kurallarını aşar bu sevda Hiçbir denklem çözemez ve formülü yoktur Bu kalp ağrısını çözecek Hangi maddedir bilinmez Bilinmez yolu ve zamanı E güzel gözlerin âşık olmakta haklıyım Mahmurlaştırır ışığı gözlerinin kara(n)lığı Eros benden öğrensin böyle âşık olmayı Loş bir camına kalbinin senin adını yazmayı Alamam artık Kendimi kalbimin sana bulaşmış yerinden Kalp işte damlaya-damlaya sen olan Senden alan rengini Tutuşmuş bir deniz Kalp ki Adresi sen Posta kodu yokluğun Öyle bir kalp ki İçi hep senle dolu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|