![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günler geçtikçe gözyaşlarım şelale gibi çığrıyordu.
Gözlerimin içine yıldızlar kadar parlayan biri bakıyordu. Pırıl,pırıl,çiçeğimdin,aşkımdın,canımdın sen benim. Sevgilimdi hayatımın anlamıydı o deniz mavisi gözlerin. *******i rüyalarımda hep adını sayıklıyordum Geçmişimi düşündüğümde ise içine dalıp çıkamadığım derin boşluğa dalıyordum Gülüm ben seni günlük değil bir ömür boyu seveceğim İki elim kanda olsa bile sen çağır yar ben döneceğim. Cananı seven gözler yalan söylemez Ölümüne yanan bu ateş derman dinlemez Aşıkların aşığı mecnunun yüzü bir gün olsun gülmez Sönmez gülüm bu yanardağ misali sönmez. Senden sonra benim hayatım meçhule döndü Dertler yüreğime bir ateş gibi çöktü Sevemedim gülüm senden başka yar sevedim Çok uğraştım ama hiç kimseye seni seviyorum diyemedim. Gülüm bir gün pişman olupta mecnunu ararsan Kırlarada dolaşıp kırmızı güllere sorarsan Gökyüzüne bak orda ışıl ışıl parlayan bir yıldızla tanışacaksın Gülüm o yıldızla elbet bir gün rüyalarında cennette buluşacaksın.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|