![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir bayram arifesi daha
Ben siirtimin en kuytu kö şelerindeyim Oturmuşum bir başıma , yanlızlığımla Dertleşiyorum kendimle Ve alabildiğine çıplak efkar sözcükleri sarmış bedenimi Her bayram olduğum gibi Bu bayramda buruk bir umutla uyanacağım Bu bayramda giyineceğim kundura ayakkabılarımı Ve yanlız başıma dolaşmak için sonu gelmeyen bir sokak bulacam Oturacam hep oturduğum bankta Hırsla kibriti çakıp Bir duman çekecem sigaramdan Bir duman, kendimi zehirlercesine Bir an olsun anacam eski bayramlarımı Şekerle kandırılışımı Aşşalanışımı , küçümsenişimi Ve her gece umutsuz gözyaşlarımı Bir duman alacam sigaramdan Bir duman , kendimi öldüresiye Görmemezlikten gel ne olur Bir kenara yığılışımı , seni sevişimi Senin beni sevmeyişini anıyorum ... Bir duman çekiyorum sigaramdan Bir duman , kendimi terkedercesine Ve ağlarken boş sokaklarda Kimse gözyaşlarımı görmesin diye yüzümü saklıyorum Biliyormusun eskiden sadece ellerim üşüryordu ... Şimdi bütün bedeni üşüyor...... Bir duman daha alıyorum sigaramdan ... Sigara bile isyan ediyor Seni hala sevişime ....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|