![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sabah olur, güneş doğar üzerimize,
Uykuyla karışık günaydın dersin, deme istemiyorum.. Sırtımda çanta, ellerim bomboş, gözlerim bomboş ama başım yine dolu Derdin nedir dersin, deme istemiyorum.. Herkes başlar hep bir ağızdan şarkıya, Herkes oyuna, herkes alkışa, herkes meydana, Ben yine köşeme çekilir, kısık gözlerle izlerim, Sen de katıl dersin, hayır, istemiyorum.. Önceleri güldün yüzüme hiç ağlatmayacakmış gibi Aklımı aldın başımdan , gözlerimi benden, kalbimi kendimden Sonraysa gözünü kırpmadan vurdun arkamdan Hiç yüreğin sızlamadan bıçakladın tam sırtımdan Şimdiyse dertsiz tasasız yüzüme gülüyorsun, Arkanı dönüp bakıyorsun boş bakışlarla Ve konuşuyorsun hiçbirşey yapmamış gibi Senin bildiğini ben, benim bildiğimi sen biliyorsun Ama sen hala ihanette ısrar ediyorsun Sonra da başını çeviriyorsun, gözlerimin içine bakıyorsun.. Hayır ,bakma , artık onu da istemiyorum.. Bakışlarım seni kahretmeye yeter Yürüyüşümse sana vereceğim cevaba bedel Kısık gözlerim, hep seni arar, seni gözler Ama artık söyle gözlemesinler Gözlemesinler, çünkü artık onu da istemiyorum.. Artık çekip git hayatımdan, defol git dünyamdan Son bir açık kapı bırakma bana Belki geri döner deme , ne bana ne kendine, Bağla ayaklarımı, zincir vur bileklerime Ve tüm umutları, tüm ümitleri yok et bir çırpıda Asla geri dönmeyecek şekilde Git , mutlu olduğun yere Ve kapat kapıları sonuna kadar En az benim giremeyeceğim kadar Artık geri dön deme, Deme çünkü dönmek de istemiyorum.. Birçok şeyi istemiyorum ama, İstememeyi istiyorum aslında.. Gözlerimi sana zorla kapatmak ya da.. Günün anlam ve önemini belirtmek kendi başıma Kendimi engelleyememek istemiyorum Peki ya ne istiyorsun diye sorarsan.. Ya seni, ya sensizliği.. İkisinin arasını değil, yalnızca birini istiyorum.. Ve bir gün hiçbiri bana bugünleri getirmeyecek, Hiçbiri geriye dönme şansı vermeyecek Ve hiçbiri, dönüp herşeyden vazgeçmeme izin vermeyecek... Adım gibi biliyorum...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|