![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saat 11.00, günlerden Salı
Şu anda bir elimde sığara Bir elimde kalemle karalıyorum hatıraları Umutlarımı yazıyorum Yarınlarda okuyacak duygulara Yarınları düşünerek bekleyen umutlara… Saat 11.10 Sen geldin yine aklıma Sen çarpı verdin kalbimde yine Sendeki hatıralar tütüyor yine cızgaramın dumanında İçime çekiyorum bir of çekerek, Unutmaya çalıyorum. Ama unutamıyorum… Sen nesin kimsin? Nasıl bir duygusun ki Beni böyle kendine bağladın. Nesin sen ha? Unutamıyorum bir türlü… Saat 11.15 Yine senle devam ediyorum duygularıma Senle düşünüyorum. Seni Senle yazıyorum Senle unutuyorum anılarımı… Saat 11.20 Öğle bir düşündüm beş dakika seni Nerede olduğunu Ne yaptığını Nasıl hareket ettiğini Benim hakkımda şu anda ne düşündüğünü En önemlisi dün geceki mesaj aklıma geldi, Düşündüm, Sanki hala unutmamışsın beni; O kavgamızdan sonra. Bir daha aramıyacagını düşündüm Hâlbuki yanılmışım Yanlış düşünmüşüm Kısıtlamışım kendimi senin duygularında Yasaklamışım… Kızıyorum şimdi kendime, Bana dün mesajı çeken sendin O ezbere bildiğim tek numara senin numarandı. Senin numaran… Sevindim gerçi, Sonrada inanmayarak şaşırdım Unuttum derken yeniden ümitlendim. Yine daldım seninle uzaklara Seninle yattım yine dün gece mesajından sonra Sen yanımda olmasan bile Hayalinde uyudum Hayalinle sarıldım yastığıma Daldım rüyalara… Saat 11.30 Gülüyorum şu anda kendime Niye diye sorma Bende bilmiyorum Niye Neye güldüğümü tanıyamadım Anlayamadım sadece Öğlece sırıttım sadece içimden… Saat 11.35 Gözlerim ranzamın üzerine dikildi, Resmine baktım gözlerim kamaştı Öğlece gülümsüyordun bana Masum, masum, Bir elinde bira şişesi Bir elinde çerez kabukları dökülüyordu yere Sevinçliydin. Gülücükler saçıyordun etrafa En güzel günündü galiba o gün Güzelliklerle süslenmiş efkârlı bir gün Efkârlığın sevincindendi İçiyordun hiç yok demeden… Her gece o gülücüklerden bir pay çıkarıyordum kendime Bana gülümsüyordun, Bana bakıyordun, Benim için o kadehi kaldırıyordun diye. Kendime her gece bir pay çıkarıyordum Bir çocuk gibi. Ama gerçek olduğunu düşünemiyordum Tanımlayamıyordum Varsayımlarla kandırıyordum kendimi sadece İnandıramazdım ki, Çünkü sen yoktun yanımda, Yoksun artık rüyalarımda, Yoksun *******imin karanlığında, Yoksun sen yok… Öğlece boş düşüncelere dalıyorum Öğle avutuyorum kendimi Seni sensiz yaşıyorum her zamanki gibi Neyse boş ver, Boş ver gitsin… Saat 11.40 Yine saate baktım… Saat hiç benim gibi olduğu yerde durmuyor Su gibi akıyor durmadan Su gibi eritiyor beni. Umutlarıma doğru uzamış Yarınlarda olacak duyguları aramaya çalışıyor Saat bile benim gibi düşünmüyor artık Benim gibi yaşamıyor bu dünyayı Hâlbuki ömrü, hayatı benim elimde, Umutları Yarınları benim elimde İstediğim an yok edebilirim her şeyini İstediğim an öldürebilirim umutlarını Ama boşver niye yapayınki senin gibi! Niye bitireyim ki yarınlarını, Niye ayırayım ki sevdiklerinden, Niye ha? Niye? Yarınlarda bulacağı ümitlerini niye yok edeyim ki aniden, Neyse boşver. Utandırmak istemem seni Kırmak istemem yine haklı olduğum konuklarda kalbini Boş yere beklediğim umutları zedelemeyeyim yine, Umutlarım için diyorum da sana Umutsuzluklarla doğmuşum bir kere Neyimdeki senden beklediğim umut, Neyimdeki Söyle neyime ki senden beklediğim umut Neyime ki… Saat 11.50 Şu anda kalemi bırakıyorum İşim var gitmem gerek Ama geleceğim yakın zamanda. Geleceğim yazacağım umutlarım için Geleceğim özellikle senin için. Geleceğim gülüm Bekle beni… Saat 22.40 Aşağıda birini gördüm, Öğle büzülmüş bir köşede sigarasını içiyordu Yanına yaklaştım ansızın Ne oldu dedim usulca Yavaşça kafasını yerden kaldırıp baktı suratıma Yok, bir şey dedi kafasını yere eğdi Israr ettim biraz Neyin var dedim Tekrar kafasını yavaşça kaldırıp baktı bana Ayrıldık kardeş dedi Nasıl? Kimden? Niye dedim? Sevdiğimden dedi Niye diye bir daha sordum Bende tam bilmiyorum Olmuyormuş galiba Ben burada o orada Bekleyemezmiş dedi. Bende üstelemedim bir daha Ağlamaya başladı Onunda umutları yok olmuştu Onunda artık yarınlarda bulacağı bir duygu yoktu Beklentisi umudu kalmamıştı Kahrolmuştu zavallı Hüngür hüngür ağlıyordu Bitmişti artık onun için hayat Çünkü sevgisinin değeri çoktu onun için Onun için her şey yapabilirdi Yok, edebilirdi kendini acımasızca Boş ver dedim takma kafana Her sevginin bir karşılığı vardır Ve usulca uzaklaştım oradan Sonra düşündüm öğlece Bu hayatın gerçek yüzü bumuydu Bumuydu yaşantı şekli Bumuydu inandıkları güvendikleri umutları Herkes düşüyor hiç acımadan bir duygu uğruna Yanlış düşünceler içerisinde boğuyorlar kendilerini Neye taptıklarını bile bilmeden dalıyorlar… Neyse! Bir tek ben çekiyorum Ben seviyorum Ben ağıt yakıyorum Ben kâğıtlara döküyorum diye Meğer Ne yaşantılar, Ne duygular, Ne hayatlar varmışta anımsamamışım Bencilleşmişim bir anda Boşver! Boşver kapılma sen yine eski günlere Her şeyin bir karşılığı vardır Her umut bir gül gibi, açtığı gibi solar Her solan gülün yerinede Bir gün yenisi biter… Saat 00.55 Sana olan sevgim hala dünkü gibi Kalbimin; Yüreğimin en derin köşesinde açan bir gülün Koparılan yaprakları gibi Solgun ve bitkin… Çaresiz Umutlarını arıyor köşe bucak Yarınlarda artık bazı gerçekleri bekliyor Bazı duyguların olumlu olumsuz Yaşayış tarzını bekliyor… Artık, Artık bu son saat im sana Bu son saat yazışım Son duygum Son olan bütün sevgilerim sana Benim olabilmen için yetiyorsa sana Sarıl boynuma hiç durma Sarıl yüreğimdeki sevginin güzelliğine Sarıl sevdiğim… Son saniyelerim atıyor durmadan Seni bekliyor yüreğindeki sevgiyle Umutlarını bekliyor… Banim için doğacak son güneşin Doğuşunu düşünüyor Seninle geçecek son anı Son sevgiyi Son öpücükleri bekliyor… Damarlarımdaki kan durmak üzere Aldığım nefes bitmek üzere En önemlisi içtiğim son sığara seninle birlikte Sönmeden gel sevdiğim gel Umutlarımın ışığı ol, Sigaramdaki güzleklik ol gel İçtiğim çektiğim son nefes ol Dayanamıyorum gel artık Seviyorum seni… ........! Ve sigaram bitti Umutlarımdaki ışık söndü Doğacak ola güneş doğdu Ve beklediğim son an geldi Seni seviyorum… Ağlarsam gözyaşlarımı silme…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|