![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3347
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Ad ın geçiyordu şiirlerimde Ve her söyleyişimde ismini Nutkumda düğüm oluyordun Ve bir gözyaşı oluyordun , isminle düşen Ben aşkı hiç yakından yaşamadım biliyormusun? Aşkım diye sarıldığım beden olmadı hiç ! Öpemedim hiç sevdiğimi , koklayamadım Söyleyemedim gözlerine bakarak sevdiğimi Paramparça olmuş yüreğimde En büyük parçaydın sen Derdimi anlattığım dostlarımın aklında bir isimdin sadece sen! Bağırabilseydim ... Haykıra bilseydim kuytu karanlıklara İsminle akan gözyaşlarımı Yağmur diye yağdırabilseydim üstüne Beyaz doruklara dikseydim seni Ve okyanus diplerine gömseydim bedenimi Bir daha görmemek için Bir daha duymamak için kapatsaydım gözlerimi... Ve sen benden habersiz, Öyle dalgınsın ki hayata Öylesine körsünki sevdiğim Yanında senin için ölen beni görmüyorsun... Yüreğimde taşıdığım bir umut, Yani sen,Umuduydun bu aşkın Ve ben hep sensiz yaşıyordum sevdamı ... O yüzden bu aşkın adı umutsuz aşktı ... Her ağlamaklı gecemde İsminden kalan gözyaşlarıyla Yazdığım bir şiirdin Hiç sevmesende , sen benim sevdiğimdin unutmaki ben hala kalpsizin tekiyim, seni sevdiğimi söyleyemediğim için... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|