![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3342
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Ne yiğitler geldi yurdumun her bir tarafından Vatan uğruna kaç Mehmedim vazgeçti vatanından Çanakkale, öyle hazin hazin akma Ege' ye Adın Conkbayırına yazılacak Mehmedimin şehit kanından " Çanakkale Geçilmez " Kaç anne evladını son kez öpüp kokladı Kaç taze gelin kınası kurumadan eşini yolladı Çanakkale öyle boynu bükük durma Kaç Mehmedim canını bu toprağa adadı Şahadet kelimeleriyle doldu tim siperler Bayrağı uğruna şahadete koştular birer birer Her biri kahramandı, rütbeleri ise şanlı bir er ! Bayrağım dalgansın Mehmedime bu sevinç yeter Havada kurşun sesleri, barut kokusu Sanki her adım kör mevzi ve kanlı pusu, Peygamber çağırırken Cennete Mehmedim' de kalır mı ölüm korkusu Mehmedimin dilinde dua elinde kırma bir tüfek Düşman dökülmeden bitmeyecek Şanlı cenk! Şahadetinde göğsüne takılacak yaldızlı çelenk Ağlama Mehmedim Kanınla sulanan bu toprakta Elbet bir gün çiçekler açacak renk renk Ne büyük kahramanlık ne bu Yüce Şahadet Güneşle kaç kez zafere uyandı bu Millet Hangi millete görülmüş ölümüne cesaret Ağlama Çanakkale ağlama Mehmedim bak görüyor musun ? En gökte benim bayrağım dalgalan Çanakkale Geçilmez diye tarihi kanınla yazan İki yüz elli bin Mehmedimdir Cennette yatan Ağlama anam, bayrağım en nazlı göklerde Sil gözyaşını bacım, Mehmedin gülümsüyor sana Cennette Böyle Mehmet' ler yaşadıkça canım memleketimde Çanakkale' ler Geçilmez ve Bayrak Gökten İnmez. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|