![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Otogar; vuslatın adresi
Gelenler ve gidenler Otogar hasretin adı aynı safta gözyaşı dökenler ve sevinenler. Otogar;sesler birbirine karışıyor Çığırtkanlar kulakları tırmalıyor Otogar;yorgun gözlerde gülümsemeler Hıçkırıklar hep boğazda diziliyor. Otogar;hoşgeldin,güle güle gelenler ve gidenler Otagar;teker yol alır döne döne Hangi gün dönülür kim bile. Otogar;işitirmisin sende Çarpan yürekleri sessizce Otogar;şahit oldunmu hiç Ağlayarak gösterilirmiş sevinç. Kaç gidiş vardır gördüğün Bilirsin geri dönecek bir gün Kaç yaşlı göz var gördüğün Umut mendili ile yaşların sildiğin. Gözlerimde gördüğün bu eşsiz hüzün Şaşırttı belki seni Ne gurbet,ne hasret üzüldüğüm Çözdüm sandığım kalbimdeki kördüğüm. Bir kar tanesi mutluluk Elime düştüğünde eriyor Kar taneleri arasında susuzluk Bedenimi yavaşça tüketiyor. Hüznün gölgesi kucağımda Ayrılığın acımasız sıcağında Kaçırmak istitorum gözlerimi senden Sen güle güle demeden Yanağından süzülen yaşlar Kalbime damlıyorlar Her bir düşüşte Canımı acıtıyorlar. Konuşamaz saf yüreğin biliyorum Sana nedenini ben söylüyorum Ya şundadır ya bunda Gelmeden gidiyorsun sonunda.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|