![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2088
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sana olan kızgınlığım kendimden. hiç böyle zayıf düştüğümü görmedim. belki iddalı ama hiç sende yanıldığım kadar kimsede yanılmadım. ama anladım aşk gözümü kör etmiş ve beni yalanlara açık hale sokmuştu. nerdeyse sen benim suç ortağımdın. seni bana yalan söylemeye ben itmiştim. hani beklentilerimi sana saatlarce anlatmıştım. sende beni hayal kırıklığına uğratmamak için benim aradığım insan rolüne girmiştin. biliyorum suç benim, biliyorum hata benim. senin hiç olamayaçağın insan olman için nerdeyse yalvardım. be aptal neden yalvarmıştım sana biliyormusun. ilk görüşte aşık olmuştum ve bu beni çok korkutmuştu. şimdi hala yeminimi tutuyorum takii seni içimden çıkarıp atabildiğim zamana kadar. sen ne yapıyorsun bilmiyorum o kadar kendimle uğraşıyor savaşıyorum ki seni bırakmak zorunda kaldım. bu galiba kenara çekilip olayları iyi anlama durumum. belki seninle ben yokuzdur bilmiyorum, daha onu hesaplayacak durumda değilim. seni bilmem ama ben sana hala aşığım. senden nefret ediyorum, kendimden nefret ediyorum. beni diz çöktüren mahluk. artık zafer dansını yapa bilirsin.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|