![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Bugün Ozan’dan bir mektup aldım Köyümün kokusunu sarıp göndermiş İki satıra sığdırmış güzellikleri Sevdiğim yerleri dolaşmış bir bir Bütün ağaçlar çiçeğe durmuş Gelin gibi!... Kayığım beni sormuş limanda Çatlamış dudakları hasretimden Taşlar özlemiş nasırlı ellerimi Çağkent çoktandır unutmuş ayak izimi... Bahçemde güller açılmış renk renk Kayısı, armut, şeftali çiçek Zeytinim her zamanki gibi Yeşilden buket Papatyalar kaplamış Göztepe’yi Gelincikler dağlarda kırmızı siyah Kasımpatı, katır tırnağı Sarmış, dolamış her yanı sarı sarı Bülbüller sevdiğim şarkıları söylemiş Bütün böcekler beni özlemiş... Balıkçılar çıkarken sabah kısmetine Babakale limanı gelinler gibi süslenmiş Ağları örmüş günler öncesinden Kıvırcık gümüş saçlı koca nineler Gençler daha bir hevesli denize Her ağ çekişi bir umut demek Taş duvarlı evlerde değil sanki Sevdiği güzel bakışlı kızlar Zannedersin ağda çırpınan balık Öğleye artar hasretler Dökülür Lekton akşamına kısmetler Palamut ve lüfer çok oldu gitti Artık denizden ne çıkarsa kısmetine Sepetlere dolar gider evlere... Midilli bile özlemiş beni Dilimi bile bilmez üstelik Bir tek arkadaşım vefasız Halbuki onunla adaşız Zeytin dağları yoruyor olmalı İşleri de ne çoktur şimdi Zeytin yağım hazır mı bir asit! Kurduna kuşuna da selam olsun Köyümün özlemi vuslatım olsun... Buralarda sensiz çok yalnız oluyorum Gözlerim uzaklarda Akliman soluyorum... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|