![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Güneş doğdu mu gül yüzüne bu sabah Selamlar gönderdim aydınlıklarla Kadırga’dan alacaktı kum taneleri Asos’ta mermer limanı Behramkale’de surların burcunu yalayacaktı Sivrice’den kılıç balığı Sokakağzı’ndan badem Babakale’den balık kokularına saracaktı hasretimi Sonra gül yüzünü öpecekti Akliman güneşiyle Geldi mi... Özlemlerimi, Hasretimi öylece fısıldadı mı kulağına Firuze kayalar dizdim gerdanına Beğendin mi Ayak izlerini topladım tek tek Dalgalar süpürmeden kum tanelerini Gülücüklerin Hala havlunun ıslağında gizli... Naime teyze Gülpınar pazarında açmış mı sebze tezgahını Bize tereyağ, tavuk yumurtası ayırmış mı Kızılkeçili yolu Yine delik deşik mi yüreğim gibi Fiş dedeye rastladın mı Akliman yolunda Sevdiğinden haber, Mektup, Selam var mı uzak diyarlardan Kumbağ’daki balıkçılar Nasibini aldı mı sevdiğim balıklardan... Çağkent’te var mı kalan tanıdıklardan Lütfiye abla nasıl Şinasi beyin sağlığı iyi mi Güllerimi budamış mı Yavuz Gülbahçe Ahmet efendi ile Ender Bekliyor mu oraları karanlık *******de Marangoz Hüseyin’in babası Getirdi mi istediğim zeytin yağları Şeftalim çiçek açmış mı Her tıkırtıda Uykuların kaçtı mı sevdiceğim Gelirken Sevgilerimi Özlemlerimi getireceğim..... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|