![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğim;
Pembe camlı bir korunaktı, Şer sızdırmaz Sevgiye ve umuda gebeydi. Kırıldı Kan sızdı Korunak, renginden al bir renk aldı Battı. O an sen vardın Sarılmaya muhtaçtı yüreğim Yüreğime saplanan camları Ancak o çıkarabilirdi Yapmadı Kaçtı Sindi köşesine Ve inkara yöneldi. Ben kala kaldım camlı yüreğimle Ağlıyordum Yalnızdım Çaresizdim… Sana açtım yüreğimi Gördün camlı, kanlı yüreğimi Korunak kırılmıştı Tüm tatlı hayaller kana bulanmış Saçılıyordu tutsak edilen kanlı yerden Uzattın elini Okşadın yüreğimi Elin kana bulandı Silmedin, yüreğine sürdün. Savaş dedin acılı tiz sesinle Hayallerin için, Umudun ve geleceğin için, Gülüşün için savaş dedin... Yitirdiğimi biliyordun, Defalarca anlattın bana Yiten sevgi değil diye. İnsan yiter dedin, Bir ilişki yiter Bir gelecek yiter Ama sevgi yitmez dedin Yitirmemişse kendini… Yeni acılar besliyorum Kaynağı sevgi ve umut. Verdikçe sevgiyi acılarıma Kırdıkça her bir umudu Acıların pençesinde Acılarımın büyüdüğünü Umudumun azaldığını Ve hayallerimin yittiğini görüyorum çaresiz… Acılarını seviyorsun bilirim Acılara katlanmayı biliyorsun çünkü Hayallerini de seviyorsun Çünkü hep umut dolusun Dolusun ki dağıtıyorsun… Ben sevinçlerimi sevmeye Umudu yeşertmeye Her şeye rağmen gülmeye Devam edeceğim Edeceğim çünkü hayat buna değer… Sana dair nice destanlar yazmak isterim Her bir kelimesi susuz çölün su damlası misali Yitirilmişlik yok sende Her kayıp bir kazanç oluveriyor Berrak belleğinde. Ama yorgunsun Yorgunluğun koşturmaktan değil Sevdiklerinin yorgunluğunu taşımaktan Umut dağıtmaktan bilirim. Gidenlerin ardından üzülürüz her daim Bilmeyiz yanımızdaki değerleri Bilmeyiz asıl sevenlerin Kavgada yanımızda olduğunu. Sen Yanımdaydın Yanımdasın Yanımda olacaksın Biliyorum Sen dostumsun Gülen gözlerimin ışığı Bakışımın diğer kapısı Seni umutsuzluğa inat Umudumla seviyorum….
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (02-14-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|