![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3347
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() İlk aşk... Telaşlıydı acaba o kalbi elinde kaçıncı aşıktı ki ? Çarpıntıları yaz gibiydi sümbül kokuyordu Yerde susam sırtlanmış karıncaları bile görmeye başladı Kolay değil on bir gündür aynı halde yaşamaya çalışıyordu Acaba onunda kalbi dışardamıydı ? Yoksa yaşadığı nedensiz bir yırtılmışlıkmıydı ? Çıldıracak gibiydi kız Artık o an gelsin diye tanrıyı çağırıyordu An geçmek bilmiyordu, iki dakika öncesi için sözleşmirlerdi Beynini tırmalayan, camdaki sinek sesi, başka kimse yok Çarpıntısının yanına birden, aşkın yüzü bumu sızısı karıştı İki dakika içinde kızılı,karayı,aşk açmaz'ı hepsini yaşadı Buz kesmiş ellerini, oturduğu sandalye ile bacakları arasına aldı Elleriyle birlikte sevgiside, anlık soğuma girişimine büründü O sırada kalbini dışarı alan, kapıda belirdi Az öce yaşadıkları hiçbirşeymiş Tanrı yine yanında kızın, beğensin beni çağrısına kulak veriyor Karanlık cafe de az sonra güneş açıyor Oğlan, kızın yüreğini öpüyor Ellerini altından alıyor kız, bağlayıp masanın üstünde birleştiriyor Camdaki sinek,telaşı,çarpıntıları,soğukluğu Hepsi yok oluyor Meğer vapurda, martı sesiyle gelen o oğlanı İntihar meleği sanırmış, zavallı kız Bir dahaki birleşmeye karar verdikleri an gevşemiş Sinek o zaman gitmiş Elleri o vakit ısınmış Anlayamamıştım Nerden bilebilirim ki ben öyle çok sevdiğini İlk kez aşkı tattığını Meğer hep aşka hazırmış Bir görmüş soğumuş, bir daha göremem korkusuyla Korku kendini beklenen yağmura bırakınca İki görmüş ısınmış... Aşk intihar meleği değilmiş, öğrenmiş. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|